19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίστε $10 για αγορές μέσω του Xiaomishop.com μέχρι 31/1!

    Το Digital Life σας κάνει ένα δώρο και για το 2015! Σε συνεργασία με το Xiaomishop.com σας δίνουμε ένα voucher που σας προσφέρει έκπτωση $10 σε ό,τι αγοράσετε αξίας τουλάχιστον $100 από το online κατάστημα!

    xiaomishop2

    Το Xiaomishop.com έχει στη γκάμα του πολλές συσκευές της Xiaomi και όχι μόνο, από smartphones και wearables μέχρι διάφορα gadgets και λοιπό hardware! Έχοντας δοκιμάσει, είναι αξιόπιστο και οι αποστολές των προϊόντων γίνονται ταχύτατα μέσω courier, εντός ελάχιστων ημερών από την αγορά!

    402

    Το εκπτωτικό voucher είναι το “NEWYEAR” (χωρίς τα εισαγωγικά) και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έως τις 31 Ιανουαρίου για τις αγορές σας! Επισκεφθείτε το www.xiaomishop.com για δώρα για εσάς ή όποιον θέλετε αυτές τις ημέρες!

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles