19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα χριστουγεννιάτικα ringtones σε ένα app!

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο χρόνος μετρά αντίστροφα…και υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσετε μια “εορταστική νότα” στη ζωή σας από πραγματικές, χριστουγεννιάτικες…νότες; Τα Christmas ringtone apps είναι εδώ για να σας βοηθήσουν!

    keep-calm-and-sing-christmas-songs-3

    Πολύ απλά στη χρήση, περιλαμβάνουν μια συλλογή από δεκάδες χριστουγεννιάτικους ήχους, τραγούδια και κάλαντα, τα οποία μπορείτε να ορίσετε σαν ήχους κλήσης ή ειδοποιήσεων στο κινητό σας. Μπορείτε, επίσης, να βάλετε κάποιο ringtone σαν ξυπνητήρι, αλλά και να ορίσετε διαφορετικό ringtone σε κάθε επαφή σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Υπάρχουν πολλαπλές εφαρμογές για τη συγκεκριμένη κατηγορία και ξεχωρίσαμε τις παρακάτω:

    christmas-phone

    Android

    X-mas ringtones #1

    X-mas ringtones #2

    X-mas ringtones #3

    X-mas ringtones #4

    iOS

    X-mas ringtones iOS #1

    X-mas ringtones iOS #2

    Κατεβάστε μια από τις παραπάνω και μπείτε από τώρα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με αγαπημένους εορταστικούς ήχους για κάθε περίσταση!

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles