21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xperia P: Τέλεια εικόνα, περισσότερο φως στην οθόνη

    SONY Xperia P

    Ο εκπληκτικός αλουμινένιος σχεδιασμός και η τεχνολογία WhiteMagic που εμφανίζεται πρώτη φορά σε smartphone από την Sony, καθιστούν το νέο Xperia P άκρως ελκυστικό. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον με δυνατό φως και ήλιο , ανάλογο με τις  πιο hot  κυπριακές παραλίες η τεχνολογία WhiteMagic σας προσφέρει την πιο φωτεινή εικόνα. Η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται <έξυπνα> στις συνθήκες… ώστε να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία.  Το νέο SmartDock, αποκλειστικά για το Xperia P, προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα σε πολλαπλές οθόνες, ώστε να γίνεται το απόλυτο ψυχαγωγικό εργαλείο για το σαλόνι σας . Χρησιμοποιώντας ένα τηλεκοντρόλ, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο του smartphone σας , να παρακολουθήσετε τα HD video, τις νέες ταινίες ή  τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές στη μεγάλη οθόνη. Μέσω USB, οι <προχωρημένοι>  μπορούν να χρησιμοποιήσουν ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι για να γράψουν κείμενο μηνύματος, και να περιηγηθούν στο Facebook ή να παρακολουθήσουν video από το YouTube στην TV τους.

    Xperia P

    • Με οθόνη 4” Reality Display με Mobile BRAVIA Engine και Τεχνολογία WhiteMagic για καλύτερη φωτεινότητα και εξοικονόμηση μπαταρίας.
    • Λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread).Το 2ο τρίμηνο θα διαθέτει δυνατότητα αναβάθμισής σε λειτουργικό Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
    • Διπύρηνος επεξεργαστής 1 GHz για γρήγορη απόδοση και εσωτερική μνήμη 16GB.
    • 8MP φωτογραφική κάμερα με ταχεία λήψη,  εγγραφή HD βίντεο και δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών (2D και 3D).
    • HDMI και DLNA συνδεσιμότητα ώστε ο χρήστης να μοιράζεται το περιεχόμενό του σε πολλαπλές οθόνες. Δυνατότητα NFC (Near Field Communications) για πρόσβαση σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κόσμο εφαρμογών και υπηρεσιών και σε συνδυασμό με τα Xperia SmartTags. Διαθέσιμο σε ασημί, μαύρο και κόκκινο με αλουμινένια επικάλυψη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles