21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    XPERIA U: Ξεχωριστό compact design

    SONT Xperia U

    Το Xperia U συνδυάζει τη δυναμική της Sony entertainment με ένα μοναδικό compact design που εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με βάση το δικό σας ξεχωριστώ στυλ. Με το xLoud και την τεχνολογία Sony 3D surround sound audio ενσωματωμένη στο music player, το Xperia U σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την υπέροχη μουσική εμπειρία καθαρού ήχου.  Επίσης, με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να μεταφέρετε μέσω wi-fi μουσικό περιεχόμενο από το Xperia U σε ασύρματα ηχεία.

    Η διάφανη λωρίδα του Xperia U αναβοσβήνει και  προσαρμόζεται στα χρώματα των φωτογραφιών που βλέπετε  ή στα άλμπουμ μουσικής που ακούτε. Το Xperia U διαθέτει επίσης ανταλλακτικό περίβλημα και διαφορετικές ταπετσαρίες για να το προσαρμόζεται ανάλογα με την προσωπικότητα και τη διάθεση σας .

    Οι  <απαιτητικοί>  που ακούν μουσική στο Xperia U μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου με το νέο στιλάτο Smart Headset για Android smartphones, που διαθέτει SmartKey- ένα ειδικό πλήκτρο για να ξεκινήσουν την αγαπημένη τους εφαρμογή.

    Xperia U

    • Με 3.5” Reality Display οθόνη με Mobile BRAVIA Engine και 1 GHz διπύρηνο επεξεργαστή για γρήγορη απόδοση.
    • Κάμερα 5MP με ταχεία λήψη, εγγραφή HD βίντεο και δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών (2D και 3D).
    • xLoud για καθαρό ήχο και τεχνολογία 3D surround sound audio.
    • Διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο με ροζ και κίτρινα ανταλλακτικά καπάκια για τη βάση του τηλεφώνου μέσα στο κουτί
    • Διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), και το 2ο τρίμηνο θα διαθέτει δυνατότητα αναβάθμισής σε λειτουργικό Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles