20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xperia XZ Premium: Νέο leak δείχνει ότι συνδυάζει το φινίρισμα του Z5 Premium με την οθόνη ανάλυσης 4k

    Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν η Sony θα παρουσιάσει στην MWC 2017 κάποια συσκευή, αρκεί να σας αναφέρουμε ότι μόλις πριν από λίγη ώρα διέρρευσε μια φωτογραφία που λέγεται πως απεικονίζει το Xperia XZ Premium. Το όνομά του μπορεί να προέρχεται από το γεγονός ότι η οθόνη του θα καταφθάσει με ανάλυση 4k, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λάτρη της εικονικής πραγματικότητας.

    Sony_Xperia_X_Performance_black

    Η εικόνα που διέρρευσε απεικονίζει μια συσκευή με design που δεν απομακρύνεται ιδιαίτερα από το ήδη υπάρχον στην αγορά Xperia XZ, κάτι που ίσως δηλώνει την επιθυμία της Sony να διαθέτει αναβαθμισμένες ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκδόσεις των flagship smartphones κάθε έξι μήνες. Επιπλέον, διαπιστώνουμε την ύπαρξη του ίδιου με το Z5 Premium οπίσθιου καθρέπτη, οπότε ίσως αυτό να είναι ακόμη μια απόδειξη ότι αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το δεύτερο smartphone στον κόσμο με οθόνη ανάλυσης 4k.

    Sony-Xperia-XZ-Premium-640x976 (1)

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, φήμες υποστηρίζουν πως θα διαθέτει κάμερα που θα είναι εξοπλισμένη με το νέο αισθητήρα της Sony των 19MP, ικανός να προβεί στη λήψη 960fps slow-motion video, ή περιεχόμενο ανάλυσης 4k στα 60fps. Αυτά, φυσικά, θα απαιτούν και μια ισχυρή αρχιτεκτονική επεξεργαστή, κάτι που θα κάνουν συνολικά το XZ Premium μια κορυφαία πρόταση στην αγορά. Άλλα χαρακτηριστικά που βλέπουμε και στην εικόνα, είναι η θύρα USB-C ενώ η ημερομηνία που απεικονίζεται στην οθόνη, ίσως να δηλώνει ότι τότε θα κυκλοφορήσει. Επίσης, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την τεχνολογία «triple camera focusing» που είδαμε στα μοντέλα της σειράς X της προηγούμενης χρονιάς.

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles