18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Yahoo βγάζει σπάνια domain names σε δημοπρασία!

    Αποφασίσατε να δημιουργήσετε το δικό σας site, έχετε σχεδιάσει τα πάντα στην εντέλεια, σφύζετε από ιδέες, έχετε βρεί ακόμη και το φανταστικό domain name που θα σφηνωθεί για τα καλά στο μυαλό των χρηστών και θα σας φθάσει στην κορυφή! Μόνο πρόβλημα; Δεν είναι διαθέσιμο. Θα πρέπει να βρείτε σε ποιόν ανήκει και αν υπάρχει αυτή η επιλογή, να το αγοράσετε από αυτόν. Η Yahoo, χρόνια στο κουρμπέτι, βγάζει στο σφυρί αρκετά domain names που έχει στην κατοχή της από…αμνημονεύτων ετών, αφού προφανώς δε τα χρειάζεται πια. Ενδιαφέρεστε;

    yahoodomainbid1

    Για παράδειγμα, στη λίστα του sedo.com όπου τρέχει η δημοπρασία από σήμερα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, μπορείτε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το sandwich.com και το voicemail.com, με ελάχιστη πλειοδοσία 250.000 δολλαρίων! Λοιπές, καλές περιπτώσεις είναι το sled.com, το crackers.com, το footballtv.com και το…finalcountdown.com.

    Αναμφίβολα το πιό σπάνιο, ποθητό και ακριβό domain είναι το www.av.com, που θα ξεκινήσει από τα 1.000.000 δολλάρια! Συνολικά 305 domain names είναι διαθέσιμα μέσω αυτής της δημοπρασίας της Yahoo, οπότε ρίχτε μια ματιά, μπορεί κάτι να σας ενδιαφέρει αρκετά για να δώσετε τη μάχη για την απόκτησή του.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles