17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Yeap! Στο Google Earth για Android τώρα έχεις και Street View

    Τι καλά! Η Google αναβαθμίζει την εφαρμογή Google Earth για Android και ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που θα δείτε όσοι την χρησιμοποιείτε είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πια εικονικές περιηγήσεις στο Street View μέσα από αυτή.

    google_earth

    Μπορεί στην Ελλάδα το μόνο μέρος που θα την χρησιμοποιήσετε να είναι η Ακρόπολη, αλλά αν είστε από εκείνους τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν σε χώρες που έχουν ήδη αποτυπωθεί στο πρόγραμμα Street View της Google, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο και με τα πόδια, αλλά και από το επίπεδο του δρόμου με τον ψηφιακό Street View φίλο σας, το κίτρινο ανθρωπάκι της Google.

    Στις υπόλοιπες βελτιώσεις που θα δείτε στην εφαρμογή είναι οι αλλαγές στο interface. Κάνοντας tap στο λογότυπο του Earth στην πάνω αριστερά γωνία μπορείτε να δείτε τα διάφορα επίπεδα του Google earth όπως τα 3D κτίρια, τις πληροφορίες από την Wikipedia και τις φωτογραφίες από το Panoramio, αλλά και να κάνετε καλύτερες αναζητήσεις και να λάβετε καλύτερες οδηγίες για το πώς θα οπτικοποιήσετε τον περίπατό σας.

    Αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το Google Earth για Android, μπορείτε να το βρείτε μέσω του Play, εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles