19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Yezz Andy 5EL LTE: ένα entry-level Android smartphone που «σαρώνει» στις αγορές της Αμερικής, ήρθε τώρα και στην Κύπρο!

    Yezz-Andy-4.5EL-LTE-2

    Η Αμερικανική εταιρεία Yezz έχει σχεδιάσει ένα πλάνο ανάπτυξης για όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, ως συνέχεια του «σαρωτικού» ρυθμού πωλήσεων που καταγράφει στις αγορές των χωρών της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Εναρμονισμένη με τις υψηλές και απαιτητικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής επικοινωνίας και των συνηθειών των Ευρωπαίων καταναλωτών, η Yezz  ενέταξε πρόσφατα στο προιοντικό της πορτοφόλιο το νέο Andy 5EL LTE  που πριν λίγες  μέρες, έκανε την εμφάνιση του και στην Kυπριακή αγορά.

    Το Andy 5EL LTE, διαθέτει μια όμορφη, φρέσκια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης (854 x 480 pixels), ενώ οι απίστευτα γρήγορες ταχύτητες download διασφαλίζονται με την τεχνολογία 4G LTE. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει Dual SIM slot, ώστε να μπορεί ο χρήστης να το χρησιμοποιεί με δύο διαφορετικές κάρτες SIM, ή με μία κάρτα SIM και μία κάρτα MicroSD.

    Αν και πρόκειται για ένα entry-level Android smartphone, με μόλις 9,4 χιλ. χιλιοστά πάχος, το Andy 5EL LTE  είναι ένα από τα πιο λεπτά κινητά στην κατηγορία της τιμής του, αλλά μην αφήσετε την εμφάνιση του να σας ξεγελάσει…, καθώς κάτω από το απλό παρουσιαστικό του κρύβεται ένας ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής της Mediatek και το 1.0 GHz της ταχύτητάς του. Σίγουρα πολύ αργός για να συγκριθεί με άλλα (πανάκριβα) smartphones στην αγορά, απίστευτα όμως γρήγορος όταν αντιμετωπίζει τα low-end phones του ανταγωνισμού, αφού μπορεί και προσφέρει άνεση στην πλοήγηση στο mobile internet, με γκάζια από τις τεχνολογίες 4G/LTE και WLAN, ενώ δηλώνει φίλος «κολλητός» και με το «Μπλε Δόντι».

    Το Andy 5EL LTE προσφέρει οπίσθια κάμερα 5 MP με αυτόματη εστίαση και LED φλας, ενώ στην μπροστινή πλευρά του δεν λείπει φυσικά και η καθιερωμένη πλέον selfie cam στα 1.3 MP.

    Το νέο Andy 5EL LTE είναι διαθέσιμο στην Κυπριακή αγορά μέσω της TECH2TECH LTD – Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας της Yezz στην Κύπρο με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 129 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles