16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμική είσοδο στην Κυπριακή αγορά των smartphones κάνει η YEZZ

    beach

    Άλλος ένας κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων έκανε πρόσφατα δυναμικά την είσοδο του στην κυπριακή αγορά κινητών τηλεφώνων και ειδικότερα στην αγορά των smartphones. Πρόκειται για την αμερικανική εταιρία YEZZ, που κυριαρχεί στην αγορά της Νότιου Αμερικής και η οποία σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία Avenir Telecom, μέσω αποκλειστικής διάθεσης, θα λανσάρει πλέον τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Κύπρος.

    Με έδρα το Μαϊαμι η εταιρεία YEZZ, φαίνεται να εξελίσσεται σε έναν από τους «σοβαρούς» παίκτες της OEM mobile βιομηχανίας που στοχεύει τώρα και στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς τα προϊόντα της δείχνουν να έχουν βρει την χρυσή τομή, η οποία συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και προσιτή τιμή. Αυτή η διαφορετική φιλοσοφία της YEZZ να σχεδιάζει και να δημιουργεί προϊόντα που αποτελούν ένα εξαιρετικό συνδυασμό τεχνολογίας – καινοτομίας – απλότητας –αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής, φαίνεται να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να είναι η YEZZ, τόσο αρεστή στους φίλους της mobile τεχνολογίας, ειδικότερα στις μεγάλες αγορές της Νοτίου Αμερικής.

    Παράλληλα, η επιλογή της YEZZ, να εντάξει από τον Μάρτιο του 2014 στο «προϊοντικό της πορτοφόλιο» μια πλήρη σειρά κινητών συσκευών (η πλειονότητα των οποίων είναι smartphones), αποδείχθηκε κίνηση «ματ», αφού της επέτρεψε να κοιτάζει στα ίσια τον ανταγωνισμό και να είναι ανταγωνιστική απέναντι στα προϊόντα τους. Αυτό άλλωστε φανερώνουν και τα τελευταία κομψοτεχνήματα της που σύντομα θα δούμε και στην Κύπρο, όπως τα νέα YEZZ ANDYA6M, YEZZ ANDY5TL και YEZZ ANDY5EI.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η YEZZ είναι ο μόνος (OEM) κατασκευαστής smartphone που συμμετέχει ενεργά και αποτελεί βασικό εταίρο της Google, στην υλοποίηση του προγράμματος Ara Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles