21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Υλικό για όνειρα: Πώς τα Google glasses θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζουμε

    Μάλλον έχετε καταλάβει τον ενθουσιασμό μας για το Project Glass, τα νέα γυαλιά της Google που θα ενσωματώνουν την τεχνολογία των κινητών συσκευών μας.

    Αυτό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όμως, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από ένα hangout στο Google+, στο οποίο οι άνθρωποι της Google παρουσιάζουν σε φωτογράφους τις προοπτικές της χρήσης της νέας συσκευής στη φωτογραφία.

    Ο Max Braun, ο άνθρωπος που έφτιαξε το λογισμικό για τα νέα γυαλιά, μοιράζεται τις εμπειρίες, τόσο του ίδιου όσο και όλης της ομάδας του Project Glass που δοκιμάζει τα νέα γυαλιά και δείχνει την διαφορετική προοπτική με την οποία λαμβάνει κανείς φωτογραφίες με τη νέα συσκευή. Χωρίς την χρήση χεριών και με μία οπτική που είναι πολύ περισσότερο προσωπική.

    Όταν κυκλοφορήσουν τα γυαλιά της Google, θα βλέπουμε φωτογραφίες στο Instagram και στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνουν ένα μέρος του εαυτού μας; Όπως λέει ο Sergey Brin στην δική του συμμετοχή στο hangout, θα εστιάζουμε πια σε ότι είναι σημαντικό για εμάς και θα το φωτογραφίζουμε. Και η παραίνεσή του στους παρευρισκόμενους αλλά και όσους παρακολουθούσαν live αυτό το hangout, ήταν να δώσουν τις ιδέες τους, ως επαγγελματίες φωτογράφοι, για να γίνει το project ακόμα καλύτερο. Φωτογραφικά.

    Πείτε μας, δεν θα θέλατε κι εσείς να βρίσκεστε στη θέση των φωτογράφων για να πάρετε μία κλεφτή ματιά από τις φοβερές συσκευές που φοράνε οι άνθρωποι της Google;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles