16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    YotaPhone: Android smartphone “αποκάλυψη” με δύο οθόνες!

    Πώς θα σας φαινόταν ένα smartphone με δύο οθόνες; Ιδού το YotaPhone, μία Android πρόταση με LCD Display 4,3 ιντσών στην εμπρόσθια επιφάνειά του ανάλυσης 1280×720 pixels και άλλη μία E-ink 200dpi στο πίσω μέρος του.

    Η οπίσθια E-Ink οθόνη του YotaPhone είναι παρόμοια με αυτήν που διαθέτει το Amazon Kindle και είναι ιδιαίτερα οικονομική ως προς τη λειτουργία της, “ξοδεύοντας” μπαταρία μόνο όταν αλλάζει ό,τι εμφανίζεται σ’ αυτήν. Επιπλέον, διαθέτει προστασία Gorilla Glass, ώστε να να αντέχει ακόμη και σε απαιτητική χρήση.

    Όσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητές του, το Yotaphone διαθέτει υποστήριξη Android 4.2 Jelly Bean, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στο 1.5GHz, 2GB RAM, 32GB ή 64GB (μη επεκτάσιμου) αποθηκευτικού χώρου, οπίσθια κάμερα 12MPixels, δεύτερη εμπρόσθια κάμερα, μπαταρία 2.100mAh και υποστήριξη LTE.


    Άλλη μία έξυπνη λειτουργία του, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας κρυφά σύμβολα, κάτι που μπορεί να σας “σώσει” κατά τη διάρκεια μίας σύσκεψης ή όταν απλά δε θέλετε η προσωπική σας επικοινωνία να “παραβιαστεί” από αδιάκριτα βλέμματα.

    Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το smartphone το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2013, ενώ υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στη Ρωσία έως το τρίτο τρίμηνο του 2013, σε τιμή που αναμένεται να φτάνει τα 400 ευρώ και μέσα στο τέταρτο τρίμηνο στον υπόλοιπο πλανήτη.


    Πηγές MashableEngadget

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles