22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σου λύγισε το iPhone 6; Βάλτο στην πρέσα της gTool και όλα καλά!

    Το #bendgate όπως όλα τα ιντερνετικά viral trends έχει αρχίσει σιγά σιγά και ξεφτίζει και η αλήθεια είναι ότι μας κούρασε λιγάκι, παρόλο που μας προσέφερε αρκετές στιγμές διασκέδασης. Παρόλα αυτά, ορισμένες εταιρείες (με έξυπνα gadgets) βρίσκουν τρόπους και εξακολουθούν να βγάζουν χρήματα από αυτή την ιστορία, καθώς η αλήθεια είναι ότι εκεί έξω υπήρξαν αρκετοί χρήστες που σκόπιμα κακοποίησαν τις συσκευές τους (ναι… ζουν ανάμεσα μας). Τη δική της λύση στο πρόβλημα του λυγίσματος προτείνει η εταιρεία gTool, η οποία προτείνει την PanelPress, μία… πρέσα, η οποία μπορεί να επαναφέρει το λυγισμένο iPhone στην πρότερη κατάσταση του. gTool-PanelPress2

    Όχι δεν κάνουμε πλάκα και δεν είναι πρωταπριλιά, το gadget της gTool είναι ουσιαστικά μία ρυθμιζόμενη πρέσα, στην οποία ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή του (το συγκεκριμένο “εργαλείο” δέχεται τα iPhone 5, 5S, 6 και 6 Plus). H πρέσα της gTool είναι ειδικά κατασκευασμένη και μελετημένη, ώστε να επαναφέρει το αλουμινένιο σασί του κατεστραμμένου iPhone χωρίς να το παραμορφώνει ή να το καταστρέφει. Αν και η ύπαρξη μίας συσκευής όπως η πρέσα της gTool να φαίνεται εκ πρώτης όψεως λιγάκι γελοία, όμως η συγκεκριμένη εταιρεία στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει μία σειρά από προϊόντα, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες λύσεις για “τραυματισμένες” συσκευές. Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη πρέσα απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες και εξειδικευμένα κέντρα που παρέχουν service  σε χαλασμένες συσκευές παρά σε ιδιώτες (εκτός εάν τους άρεσε το χόμπι του λυγίσματος και λυγίζουν οποιοδήποτε smartphone πιάνουν στο χέρι τους).

    gTool-PanelPress

    gtool_panel_press_for_iphone_3Η τιμή του εν λόγω gadget κυμαίνεται περίπου στα 230 ευρώ και σίγουρα θα βοηθήσει τους επαγγελματίες που παρέχουν service ή όλους εκείνους πουλυγίζουν iPhone από… χόμπι!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles