19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Google Doodle μόνο για σένα!

    Λοιπόν, είναι απίθανο να ξυπνάς, να είναι η ημέρα των γενεθλίων σου, να μιλάς σε αγαπημένους σου, να περιμένεις αγαπημένους σου και όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου και ανοίγεις τη σελίδα του Google για την πρώτη αναζήτηση της ημέρας, να βλέπεις ότι υπάρχει ένα Doodle μόνο για σένα:

    personal doodle

    Δεν είναι ότι έχεις γενέθλια, το έχεις ξεχάσει και περιμένεις τη Google να στο θυμίσει. Είναι που βλέπεις ξαφνικά ένα Doodle που υπό άλλες συνθήκες είναι αφιερωμένο σε κάποια μεγάλη προσωπικότητα ή ένα ιστορικό γεγονός, να εμφανίζεται γι αυτή και μόνο τη μέρα, σε σένα. Κι αν κάνεις κλικ πάνω του, δεν θα σε πάει σε αποτελέσματα αναζήτησης που σε αφορούν, αλλά στο προφίλ σου στο Google +.

    Μπορεί να θεωρηθεί εγωκεντρικό και υπερφίαλο από κάποιους, ανόητο από κάποιους άλλους, να βλέπεις όλη τη μέρα το Doodle που είναι αφιερωμένο σε σένα. Ε και; Η ημέρα των γενεθλίων είναι εγωιστική, είναι ξεχωριστή, κάθε χρόνο και φυσικά είναι υπερφίαλη.

    Λοιπόν Google, αμέσως μετά τις προσπάθειες των φίλων να χωρέσουν όλα τα κεράκια των χρόνων μου πάνω σε μία τούρτα (θα το έλεγε κανείς και άθλο), εσύ ήσουν το δεύτερο πιο επιτυχημένο πράγμα που έχω δει σε αυτά τα γενέθλια. Thank you!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles