21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτόματη ρύθμιση σε 720p/1080p των YouTube βίντεο σε Firefox και Chrome

    Εν έτει 2014, πιστεύω πως οι περισσότεροι έχουμε αρκετά καλούς Η/Υ και προτιμούμε όταν επισκεπτόμαστε το YouTube να βλέπουμε τα βίντεο σε HD (720p) και Full HD (1080p) αναλύσεις. Παρόλα αυτά, το YouTube περιέχει μονάχα μία (κρυμμένη) επιλογή στις ρυθμίσεις του, η οποία επιτρέπει την εναλλαγή ενός βίντεο σε HD ανάλυση όταν ο χρήστης ανοίγει το βίντεο σε πλήρες παράθυρο. Προσωπικά, δε μου αρκεί η προηγούμενη επιλογή.

    YouTube High Definition mozilla firefox

    Έψαξα και βρήκα δύο αρκετά καλές επεκτάσεις, οι οποίες επιτρέπουν στους Firefox και Chrome την αυτόματη ρύθμιση της ανάλυσης και του μεγέθους των YouTube βίντεο. Τα YouTube High Definition για Firefox και Auto HD For YouTube για Chrome, επιτρέπουν στους χρήστες μετά την εγκατάσταση τους να επιλέξουν εύκολα μέσω ενός εικονιδίου τα προηγούμενα που ανέφερα.

    Στον Firefox, το εικονίδιο HD εμφανίζεται καθόλη τη διάρκεια στο πάνω δεξί μέρος του browser, ενώ στον Chrome εμφανίζεται μονάχα όταν ο χρήστης επισκέπτεται ένα βίντεο του YouTube. Επιλέξτε την ανάλυση η οποία σας βολεύει και το μέγεθος του player, έτσι ώστε να βλέπετε καλύτερα όλες τις λεπτομέρειες του βίντεο χωρίς να χρειάζεται να βάλετε πλήρες μέγεθος.

    Δώστε τέλος στα περιττά κλικς κάθε φορά που ανοίγετε ένα βίντεο!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles