18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το YouTube επιτρέπει για πρώτη φορά αλλαγή του username των καναλιών υπό όρους

    Κάποτε ίσως δημιουργήσατε ένα YouTube κανάλι με όνομα και username βασισμένα σε ό,τι είχατε τότε στο μυαλό σας. Στην πορεία ίσως αλλάξατε γνώμη και θελήσατε να επεξεργαστείτε τα προηγούμενα στοιχεία, παρατηρώντας με έκπληξη πως το username δε μπορεί να αλλάξει. Τι κάνετε;

    youtube

    Η ομάδα του YouTube αποφάσισε να επιτρέψει την αλλαγή username στα κανάλια, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους. Πρώτον, τα κανάλια θα πρέπει να διαθέτουν πάνω από 500 εγγεγραμμένους χρήστες. Δεύτερον, τα κανάλια θα πρέπει να έχουν λάβει email και YouTube ειδοποίηση για πρόταση αλλαγής του username. Τρίτον, οι διαχειριστές των καναλιών θα πρέπει να επιλέξουν ένα εκ των προτεινόμενων usernames από το YouTube, τα οποία θα βασίζονται σε πληροφορίες της περιγραφής των καναλιών, της Google ταυτότητας τους και τέλος των σχετικών sites τους. Δε μπορούν οι ίδιοι να ορίσουν δικά τους usernames.

    how to change youtube channel custom url

    Εφόσον τα κανάλια πληρούν τις προηγούμενες προϋποθέσεις, τότε μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα τα οποία αναγράφονται στη σελίδα Βοήθειας του YouTube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles