16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    YouTube: Έτοιμος να ξεκλειδώσεις όλα τα Easter Eggs του Geek Week;

    Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του Geek Week, μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους geeks από το YouTube. Αν δεν το παρατήρησες, μέσα στο κανάλι του YouTube υπάρχει στο πάνω δεξί μέρος μία σειρά από badges ή αλλιώς εμβλήματα, τα οποία περιμένουν εσένα να τα ξεκλειδώσεις. Ίσως για μερικά να είναι πλέον αργά, όχι όμως για όλα. Υπάρχουν εκείνα τα badges τα οποία ξεκλειδώνουν με την εύρεση των Easter Eggs!

    1. YouTube Retro εμφάνιση

    youtube geek week easter eggs1

    Πήγαινε στην αναζήτηση του YouTube, πληκτρολόγησε «/ geek week» (χωρίς «») και πραγματοποίησε την αναζήτηση. Δες πώς αλλάζει η εμφάνιση!

    2. «Beam me up, Scotty» – Star Trek

    youtube geek week easter eggs

    Πήγαινε στην αναζήτηση του YouTube, πληκτρολόγησε «beam me up, Scotty» (χωρίς «») και πραγματοποίησε την αναζήτηση. Δες πως εμφανίζονται τα βίντεο!

    3. «Use the Force, Luke» – Star Wars

    youtube geek week easter eggs2

    Πήγαινε στην αναζήτηση του YouTube, πληκτρολόγησε «Use the Force, Luke» (χωρίς «») και πραγματοποίησε την αναζήτηση. Δοκίμασε να κουνήσεις το ποντίκι προς διάφορες κατευθύνσεις!

    4. Ακολουθία «Fibonacci»

    youtube geek week easter eggs3

    Πήγαινε στην αναζήτηση του YouTube, πληκτρολόγησε «Fibonacci» (χωρίς «») και πραγματοποίησε την αναζήτηση. Δες τα βίντεο να εμφανίζονται σύμφωνα με την ακολουθία Fibonacci!

    5. Leetspeak

    youtube geek week easter eggs4

    Την ώρα που παρακολουθείς ένα οποιοδήποτε βίντεο, δοκίμασε να πληκτρολογήσεις τους αριθμούς 1337 χωρίς να βρίσκεσαι μέσα σε κάποιο πεδίο. Απλά κάνε κλικ κάπου στο κενό και πληκτρολόγησε τους προηγούμενους αριθμούς. Ύστερα, δες τα σχόλια κάτω από το βίντεο!

    6. POW! button

    youtube geek week easter eggs5

    Μονάχα για τα geek βίντεο τα οποία δημοσιεύτηκαν στις 6 Αυγούστου του 2013, όπως π.χ. το βίντεο αυτό, υπάρχει στη μπάρα με τα εικονίδια από κάτω το εικονίδιο «POW!». Πάτησε το και δες το βίντεο πως αλλάζει!

    7. Missile Command

    youtube geek week easter eggs6

    Την ώρα που παρακολουθείς ένα οποιοδήποτε βίντεο, δοκίμασε να πληκτρολογήσεις τους αριθμούς 1980 χωρίς να βρίσκεσαι μέσα σε κάποιο πεδίο. Ένα mini παιχνίδι θα εμφανιστεί. Υπερασπίσου το βίντεο από τις ακτίνες!

    8. My Little Pony

    youtube geek week easter eggs7

    Πήγαινε στην αναζήτηση του YouTube, πληκτρολόγησε το όνομα οποιουδήποτε χαρακτήρα από το My Little Pony: Friendship is Magic (βλ. εικόνα) και πραγματοποίησε την αναζήτηση. Θα δεις τη μπάρα να αλλάζει χρώματα!

    youtube geek week easter eggs8

    Μετά πήγαινε στο κανάλι του YouTube και δες τα badges που έχεις αποκτήσει στο πάνω δεξί μέρος. Πέρνα το ποντίκι πάνω από κάθε badge για να δεις πώς ξεκλειδώνει. Τι περιμένεις; Γρήγορα, γιατί τελειώνει η geek εβδομάδα!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles