13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    YouTube Gaming από την Google

    Με περισσότερα από 25.000 παιχνίδια να έχουν το δικό τους μέρος, με τα καλύτερα videos και livestreams, η Google θα δώσει σε διαθεσιμότητα μέσα στο καλοκαίρι το YouTube Gaming, μια νέα εφαρμογή και ένα website αφιερωμένο σε όλους τους gamers, δημιουργώντας την μεγαλύτερη κοινότητα gamers στο διαδίκτυο.

    YouTube Gaming

    Στο YouTube Gaming, οι χρήστες-παίκτες θα μπορούν να αναζητήσουν κανάλια με εκείνα τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν από έναν μεγάλο αριθμό δημιουργών παιχνιδιών καθώς και YouTube creators. Επιπλέον, θα μπορούν να προσθέσουν τα παιχνίδια της επιλογής τους στην συλλογή τους, έτσι ώστε να έχουν γρήγορη πρόσβαση όταν θέλουν να ενημερωθούν για νέα πάνω σε αυτά.

    Το YouTube Gaming θα επιτρέπει στους gamers να κοινοποιούν όλα τα stream τους απλά με τη χρήση ενός συνδέσμου, χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίζουν κάποιο live event. Αρχικά, θα μπορούν να το απολαύσουν οι χρήστες σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο καλοκαίρι. Μπορείτε να μάθετε νεότερα για την νέα αυτή υπηρεσία στο https://www.youtube.com/e3 ή να ακολουθήσετε τον λογαριασμό στο Twitter @YouTubeGaming.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles