20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    YouTube: Τέλος τα πειράματα! Το 4K playback θα παραμείνει ελεύθερο για όλους!

    Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση των υπευθύνων του YouTube να καταστήσουν την αναπαραγωγή περιεχομένου σε ποιότητα 4Κ, αποκλειστικό προνόμιο των Premium users. Μάλιστα, για αυτό και το YouTube έτρεξε μια δοκιμαστική περίοδο κατά την οποία το 4K περιεχόμενο ήταν αποκλειστικά προσβάσιμο στους premium users.  Τελικά, σύμφωνα και με ένα επίσημο post που ανέβηκε στο Twitter, οι υπεύθυνοι του YouTube πήραν την απόφαση να αφήσουν ελεύθερο το 4Κ playback στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Αυτή η απόφαση σίγουρα θα σημάνει τη λήξη του συναγερμού για τους φανατικούς χρήστες της πλατφόρμας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το YouTube θα επαναφέρει κάποια στιγμή το θέμα. Αυτή τη στιγμή οι Premium users του YouTube, μπορούν να απολαμβάνουν content χωρίς τη παρουσία διαφημίσεων, αλλά και να επιτρέπουν το downloading των videos, αλλά και τη δυνατότητα για offline προβολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ραγδαία αύξηση των διαφημίσεων που παρεμβάλλονται στο περιεχόμενο αποτελεί μια τακτική από το YouTube ώστε να καταφέρει να πείσει τους users να στραφούν προς την premium subscription, για αυτό και το «κλείδωμα» του 4K content θα λειτουργούσε προς αυτή τη κατεύθυνση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles