13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    YouTube: Το “φράγμα” του δισεκατομμυρίου έσπασε το Californication των Red Hot Chili Peppers

    Οι Red Hot Chili Peppers είναι ένα συγκρότημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία, προσφέροντας στους fans τραγούδια που φαίνεται να αντέχουν στο χρόνο. Ένα από αυτά, έχει ξεχωρίσει και δεν είναι άλλο από το «Californication». Το τραγούδι ακούγεται ακόμα και μάλλον είναι πιο “φρέσκο” από ποτέ, αφού το μουσικό video που το συνοδεύει κατάφερε να σπάσει το “φράγμα” του ενός δισεκατομμυρίου views στο YouTube.

    Πρόκειται για το πρώτο βίντεο των Red Hot Chili Peppers με ένα δισεκατομμύριο προβολές, με μέσο όρο για το 2022 πάνω από 290.000 προβολές την ημέρα. Το video, που κυκλοφόρησε το 2000 για το τέταρτο τραγούδι του ομότιτλου άλμπουμ του συγκροτήματος του 1999 και αναρτήθηκε στο YouTube το 2009, σκηνοθέτησαν ο Τζόναθαν Ντέιτον και η Βάλερι Φάρις. Πρωταγωνιστούν τα μέλη του συγκροτήματος, Άντονι Κίντις, Φλι, Τσαντ Σμιθ και Τζον Φρουσιάντε με φυσική παρουσία όσο και ως ψηφιακά avatar στο στυλ του video game Tony Hawk’s Pro Skater.

    Σημειώνεται ότι το συγκρότημα ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του μαζί τους The Strokes, Iggy Pop, The Mars Volta, St. Vincent, The Roots, Thundercat και King Princess, ενώ φέτος κυκλοφόρησε video game βασισμένο στο μουσικό video του συγκροτήματος.

    Διαβάστε επίσης: ΦΗΜΗ: Reboot για τη σειρά παιχνιδιών Uncharted (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles