21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    YouTube videos στα 60 frames! Η γνωστή υπηρεσία περνάει στη νέα εποχή!

    To YouTube πρόκειται να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς όπως ανακοινώθηκε στη φετινή έκθεση VidCon, τα video της γνωστής υπηρεσίας πολύ σύντομα θα περάσουν στη σύγχρονη εποχή, με την υποστήριξη πλέον clips με κίνηση στα 48 και 60 frames-per-second.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το YouTube θα προβάλλει video υψηλής ευκρίνειας στα 1080p με καταπληκτική κίνηση στα 60fps You tube

    Οι gamers του PlayStation 4 και του Xbox One, σίγουρα θα ικανοποιηθούν από τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς  όχι μόνο θα θαυμάζουν τα αγαπημένα τους game trailers, αλλά θα μπορούν να ανεβάσουν στο YouTube in-game videos, τα οποία φυσικά θα διαθέτουν πολύ καλύτερη ανάλυση και ποιότητα. Η κίνηση αυτή φυσικά δεν είναι τυχαία, καθώς τα 100 διασημότερα gaming channels του YouTube κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 3.5 δισεκατομμύρια views. Όμως πέραν της δυνατότητας για προβολή videos στα 60fps, για πρώτη φορά η υπηρεσία YouTube θα εισαγάγει ένα είδος crowdfunding φιλοσοφίας, όπου οι χρήστες θα μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά το κανάλι οποιουδήποτε user. Επιπλέον, η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα το YouTube Creator Studio, μία Android εφαρμογή, η οποία δίνει περισσότερο έλεγχο στο περιεχόμενο που έχει ανεβάσει ο χρήστης. Εκτός από τα παραπάνω, το YouTube στη νέα του μορφή θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τους δικούς της υπότιτλους και να τους προσθέσουν στο video, ενός άλλου χρήστη. Τέλος, στην licensed audio library του YouTube θα προστεθούν περισσότερα από 7.500 audio effects και μουσικά κομμάτια.

    Αναμφίβολα, με τις παραπάνω προσθήκες το YouTube αναμένεται να γίνει πολύ πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και με περισσότερες δυνατότητες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles