22 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    YouTuber έκαψε Ferrari $400.000 σε χωράφι με καλαμπόκια

    Ο δημοφιλής YouTuber WhistlinDiesel έγινε γνωστός κυρίως με τολμηρά ακροβατικά, περίεργες κατασκευές και φυσικά ολοκληρωτικές καταστροφές ακριβών αυτοκινήτων, όπως Ferrari, που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, ανεβάζοντας κατά πολύ τον αριθμό των followers στο κανάλι του.

    Πρόσφατα, μάλιστα ο WhistlinDiesel κατέστρεψε άλλα δύο αυτοκίνητα, που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους. Μια Ferrari F8 Tributo και Chrysler Pacifica. Αυτή τη φορά, όμως, τα δύο οχήματα δεν καταστράφηκαν προς χάριν εντυπωσιασμού, αλλά κατά λάθος. Πιο συγκεκριμένα, δοκιμάζοντας την αντοχή της Ferrari F8, ο YouTuber κατευθύνθηκε στο Waco του Τέξας και οδηγούσε το ακριβό αυτοκίνητο, μεσαίου κινητήρα, περνώντας μέσα από ένα χωράφι με καλαμπόκια. Ο ίδιος διασκεδάζει και, παρόλο που η Ferrari F8 των 400.000 δολαρίων δεν έχει κατασκευαστεί για να οδηγείται σε αυτές τις συνθήκες, φαίνεται να αποδίδει καλά. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν γρήγορα μια τροπή προς το… χειρότερο.

    Δείτε στη συνέχεια την καταστροφή της Ferrari:

    Καθώς ο YouTuber οδηγούσε, το κινηματογραφικό συνεργείο του που επέβαινε στο Pacifica, παρατήρησε φωτιά να βγαίνει από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο οδηγός ακινητοποιεί γρήγορα τη Ferrari και φεύγει βιαστικά, όπως και ο συνεπιβάτης του και όλοι όσοι επέβαιναν στην Chrysler.

    Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την εξάτμιση και γρήγορα εξαπλώθηκε, “καταπίνοντας” τον πίσω τροχό από την πλευρά του συνοδηγού. Δυστυχώς, κανείς δεν είχε νερό πάνω του εκείνη τη στιγμή και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους να σβήσουν τις φλόγες με το Gatorade και το Red Bull, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles