21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Υπηρεσίες Κοινωνικής Δικτύωσης: Οι δυο όψεις του νομίσματος” Μία online έρευνα στην οποία μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι

    Γιατί χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα; Για διασκέδαση ή για την εκπαίδευσή μας; Έχουμε πέσει ποτέ θύματα εκβιασμού μέσα από τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης; Πόσες ώρες την ημέρα τις χρησιμοποιούμε;

    Οι μαθητές της Α’ Λυκείου του Λυκείου Ζαχάρως, στην Ηλεία, μέσα στα πλαίσια του νέου προγράμματος εκπαίδευσης, της Διερευνητικής Διεργασίας έχει δημιουργήσει μία αρκετά ενδιαφέρουσα online έρευνα για την Κοινωνική Δικτύωση.

    Στόχος των παιδιών του Λυκείου είναι να λάβουν ένα ικανοποιητικό δείγμα απόψεων για το πώς χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα, τόσο όσον αφορά την συχνότητα της χρήσης τους, όσο και το είδος και τον σκοπό της χρήσης αυτής.

    Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 26 ερωτήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της χρήσης των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το twitter, το MSN και άλλα, ενώ όσοι συμμετάσχουμε καλούμαστε να πούμε την γνώμη μας, τόσο για το αν μας έχουν βοηθήσει τα κοινωνικά δίκτυα στην καθημερινότητά μας, όσο κι αν πιστεύουμε ότι μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή αν μπορούν να συνεισφέρουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

    Η γράφουσα θεωρεί το ερωτηματολόγιο καλοστημένο και θα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της έρευνας και τα συμπεράσματα των παιδιών, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε με την γνώμη και τις απαντήσεις της, θα βρείτε το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles