22.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Υπό ανάπτυξη νέο παιχνίδι Game of Thrones

    Το Game of Thrones And A Song of Ice and Fire αποτελεί ένα εξαιρετικά επιτυχημένο franchise. Ωστόσο, δεν είχε μεγάλη τύχη στην κατηγορία των video games. Αρκετοί τίτλοι κυκλοφόρησαν, όμως μόνο αυτός της Telltale Games έλαβε μια σχετική αναγνώριση και ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν. Τώρα, έχουμε νέα για ένα άλλο παιχνίδι Game of Thrones που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Nexon αναπτύσσει ένα νέο MMORPG που διαδραματίζεται στον κόσμο του Game of Thrones. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, πρόκειται για την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το πρόσφατο FPS shooter The Finals και τα Warhaven και Kartrider. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Βορρά καθώς γνωρίζουμε ότι εμφανίζονται το Winterfell και το Τείχος. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, η ιστορία θα τοποθετηθεί γύρω στην 4η ή 5η σεζόν του Game of Thrones. Ο Roose Bolton είναι ήδη Warden of the North και ο Jon Snow με τον Sam Tarly βρίσκονται ακόμα στο Τείχος. Άλλα βασίλεια πιθανότητα θα παρουσιαστούν, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο.

    Ο παίκτης θα συναντήσει γνώριμους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά από όσο γνωρίζουμε, το αρχικό cast δεν επιστρέφει για να δώσει φωνή στους χαρακτήρες του. Το παιχνίδι θα έχει ένα νέο voice cast που θα προσπαθήσει να ακούγεται παρόμοιο με τους ηθοποιούς του HBO. To πιο πιθανό σενάριο είναι το παιχνίδι, που δεν έχει ακόμη τίτλο, να είναι online. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ ανδρών και γυναικών πρωταγωνιστών. Αυτός που δεν επιλέγεται εξακολουθεί να συμμετέχει στο παιχνίδι με κάποιο τρόπο, όπως στο Mass Effect: Andromeda.

    Ολόκληρο το πακέτο ακούγεται κάπως σαν το The Elder Scrolls Online, αλλά δεν γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες για να πούμε τι είναι ακριβώς, εκτός από αυτές που αναφέραμε ήδη. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος ακριβώς είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά είναι ένας νέος χαρακτήρας που θα επιλύσει πάσης φύσεως προβλήματα. Τυπικό για ένα MMORPG. Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει: ίσως το 2025, ίσως το 2026, ίσως αργότερα. Η ανάπτυξη παιχνιδιών απαιτεί πολύ χρόνο, οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles