15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Υποδεχθείτε τα νέα Bluetooth ακουστικά iLuv: Από τη Νέα Υόρκη τώρα και στην Ελλάδα

    Νέες σειρές Bluetooth ακουστικών από την Intertech αυτό το καλοκαίρι. Με τα iLuv Metal Forge Air 2, iLuv Neon Air 2 & iLuv Bubble Gum Air η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Bluetooth ακουστικών. Τα iLuv παραμένουν σταθερά love brand στην ελληνική αγορά, χαρίζοντας κορυφαία ποιότητα ήχου και στυλ, με έμπνευση από τη Νέα Υόρκη.

    MetlForgeAir2_RoseGold_Young-Girl_041817

    Τα Bluetooth ακουστικά σειράς iLuv Metal Forge Air 2, είναι τα πιο premium από τις νέες σειρές. Ασύρματα επαναφορτιζόμενα και με εργονομικό σχεδιασμό ακουστικού (angled inear), διαθέτουν μαγνητικό κλείδωμα για να μην μπερδεύονται. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και τησκόνη, προσφέρουν ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου με βελτιωμένο μπάσο και ξεχωρίζουν για το μεταλλικό σχεδιασμό αλουμινίου που έχουν στα χρώματα του iPhone (ροζ χρυσό, ασημί, μαύρο). Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με voice command (αγγλικά μόνο) και έχουν εμβέλεια έως 10 μέτρα.

    NEONAIR2_Black_LookingUp_041817

    Τα Bluetooth ακουστικά iLuv Neon Air 2 είναι ασύρματα επαναφορτιζόμενα με επίπεδο καλώδιο για να μην μπλέκονται, ανθεκτικά στον ιδρώτα και με έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής- έντασης του ήχου και των κλήσεων από το χειριστήριο. Είναι διαθέσιμα σε 3 κορυφαία χρώματα: μαύρο, πράσινο (lime) και ροζ.

    BubbleGum Air_02_White_FrontLawn_041817_v2

    Η Bluetooth σειρά iLuv Bubble Gum Air είναι η πιο basic, διαθέτει ειδικό σχεδιασμό ελαφριού τύπου και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, ροζ και άσπρο.

    BBGAIRBK_05

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles