16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Υπολογιστές ιατρικού τύπου στην διάθεση της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τον Όμιλο Olympia

    Δεκαεπτά ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιατρικού τύπου αναρτημένους σε τροχήλατα καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό παρέδωσε πρόσφατα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Όμιλος Olympia, στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς προς το κυπριακό δημόσιο για αντιμετώπιση της πανδημίας, ύψους 250.000 ευρώ,  την οποία είχε εξαγγείλει τον περασμένο Μάιο.

    Οι υπολογιστές ενσωματώθηκαν ήδη πάνω στα τροχήλατα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από τους λειτουργούς του δημόσιου νοσηλευτηρίου παραδόθηκαν για χρήση στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εγκατάσταση των υπολογιστών έγινε μάλιστα σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών για τη ΜΕΘ, η οποία απέκτησε ένα ισχυρό εφόδιο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί.

    Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά του Ομίλου Olympia υλοποιείται διαμέσου των θυγατρικών του εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο (Public, Westnet, SoftOne) και αφορά την προσφορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Πέρα από τον ιατρικό εξοπλισμό, έχουν χορηγηθεί επίσης tablets σε μαθητές για την διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ενώ ενισχύθηκε με τεχνολογικό εξοπλισμό το έργο συνδέσμων και φορέων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles