18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΥΠΟΜΟΝΗ! Το release του Cyberpunk 2077 μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο!

    Δε χωράει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή ότι το Cyberpunk 2077 είναι το πιο «hot game» που βρίσκεται υπό ανάπτυξη! Οι φανατικοί gamers μετρούν με αγωνία τις μέρες και τις ώρες, ωστόσο η σημερινή μέρα τους επιφύλασσε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, καθώς όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους της CD Projekt Red, το release date του πολυαναμενόμενου RPG μετατίθεται για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 (αντί 16 Απριλίου).

     

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που ανέβηκε στο Twitter, το game βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα στάδιο που είναι fully playable και ολοκληρωμένο, παρόλα αυτά απαιτείται ακόμη περισσότερη δουλειά, έτσι ώστε να προστεθούν οι τελευταίες πινελιές. Η Night City είναι ένα τεράστιο game location, γεμάτο από περιεχόμενο, εκατοντάδες ιστορίες και χιλιάδες διαφορετικές τοποθεσίες τις οποίες μπορεί να επισκεφθεί ο παίκτης, για αυτό και αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και περίπλοκο εγχείρημα. Όπως τονίζουν οι developers του Cyberpunk 2077 στη σχετική δήλωση, οι πέντε έξτρα μήνες που θα δοθούν θα χρησιμοποιηθούν γόνιμα από την ομάδα ανάπτυξης του παιχνδιού για περισσότερο playtesting, bug fixing και polishing, καθώς στόχος τους είναι να καταστήσουν το εν λόγω game τέλειο από κάθε πλευρά… Υπομονή αδέλφια… Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο (και να διπλωθούμε για να κλάψουμε όλοι μαζί σε εμβρυακή στάση)!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles