Παρά το γεγονός ότι η βιογραφική ταινία Elvis είναι υποψήφια για Oscar και ο πρωταγωνιστής Austin Butler έλαβε θετικές κριτικές, ο Tom Hanks που ενσάρκωσε το μάνατζερ του βασιλιά της Rock κατάφερε να αποσπάσει φέτος αρκετές υποψηφιότητες για τα «Χρυσά Βατόμουρα».
Ο θεσμός, που γιορτάζει τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, θεώρησε πως ο Hanks αξίζει βατόμουρο όχι μόνο για την ερμηνεία του στο Elvis αλλά και για το ρόλο του Geppetto στο πρόσφατο remake του Pinocchio από τη Disney.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των «Χρυσών Βατόμουρων», στην ταινία «Elvis» ο Tom Hanks έδωσε «τη γελοιωδέστερη ερμηνεία της χρονιάς 2022». Επίσης, «από κοινού με το γεμάτο λάτεξ πρόσωπό του και τη γελοία προφορά του» διεκδικεί το βραβείο του «χειρότερου ζευγαριού στην οθόνη».
Παράλληλα, η ταινία Pinocchio βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες με τις 5 χειρότερες ταινίες της χρονιάς, μαζί με τη βιογραφική ταινία για τη Marilyn Monroe Blonde. Tην τριάδα με τις χειρότερες ταινίες συμπληρώνει ο Jared Leto με το spinoff του Spider-Man Morbius. Σημειώνεται ότι ο Leto ήταν και πέρσι υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο για την ερμηνεία του στο House of Gucci.
0 Comment