16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Υποψήφιος για 3 «Χρυσά Βατόμουρα» ο Tom Hanks

    Παρά το γεγονός ότι η βιογραφική ταινία Elvis είναι υποψήφια για Oscar και ο πρωταγωνιστής Austin Butler έλαβε θετικές κριτικές, ο Tom Hanks που ενσάρκωσε το μάνατζερ του βασιλιά της Rock κατάφερε να αποσπάσει φέτος αρκετές υποψηφιότητες για τα «Χρυσά Βατόμουρα».

    Ο θεσμός, που γιορτάζει τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, θεώρησε πως ο Hanks αξίζει βατόμουρο όχι μόνο για την ερμηνεία του στο Elvis αλλά και για το ρόλο του Geppetto στο πρόσφατο remake του Pinocchio από τη Disney.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των «Χρυσών Βατόμουρων», στην ταινία «Elvis» ο Tom Hanks έδωσε «τη γελοιωδέστερη ερμηνεία της χρονιάς 2022». Επίσης, «από κοινού με το γεμάτο λάτεξ πρόσωπό του και τη γελοία προφορά του» διεκδικεί το βραβείο του «χειρότερου ζευγαριού στην οθόνη».

    Παράλληλα, η ταινία Pinocchio βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες με τις 5 χειρότερες ταινίες της χρονιάς, μαζί με τη βιογραφική ταινία για τη Marilyn Monroe Blonde. Tην τριάδα με τις χειρότερες ταινίες συμπληρώνει ο Jared Leto με το spinoff του Spider-Man Morbius. Σημειώνεται ότι ο Leto ήταν και πέρσι υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο για την ερμηνεία του στο House of Gucci.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται Tron 3 με τον Jared Leto

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles