18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής GITEX

    Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) υπενθυμίζει ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων αναφορικά με το Σχέδιο Χορηγίας προς κυπριακές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής «GITEX» είναι η 29η Μαρτίου 2023. Αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται μετά τις 29/03/2023 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

    Συγκεκριμένα, το ΥΕΕΒ, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας De Μinimis προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις Υπηρεσιών στο εξωτερικό, στις οποίες το ΥΕΕΒ συμμετέχει με κρατικό περίπτερο», προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής «GITEX», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι,  από τις 16 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023.

    Η συμμετοχή του Υπουργείου στην εν λόγω έκθεση αποσκοπεί στο να συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, στην προβολή του τομέα της τεχνολογίας και πληροφοριών και κατ΄ επέκταση στην αύξηση των εξαγωγών τόσο σε υφιστάμενες όσο και νέες αγορές.

    Οι συμμετέχοντες στο κρατικό περίπτερο θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν και να προωθήσουν τις τεχνολογίες τους, καθώς και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας που προσφέρονται τόσο με ξένες εταιρείες-εκθέτες όσο και με επαγγελματίες επισκέπτες.

    Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την έκθεση υπάρχουν στην ιστοσελίδα των διοργανωτών, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.gitex.com/. Η αίτηση συμμετοχής και ο ενημερωτικός οδηγός διατίθενται από την Υπηρεσία Εμπορίου, Κλάδος Προώθησης Υπηρεσιών, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου: «Προκήρυξη Σχεδίου για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο στην Έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής GITEX».

    Οι αιιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ιδιωτικό courier.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles