21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ζαγοράκης: Θα τα καταφέρει η Εθνική!

    Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο «ιστορικός» αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004 και ο άνθρωπος που σήκωσε στον ουρανό του da Luz στη Λισσαβώνα, μίλησε στην εφημερίδα SportDay και εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια καλή πορεία στο Euro 2012. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και τις προβλέψεις του, βρίσκοντας και ομοιότητες ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις.

    «Υπάρχει η ομοιότητα της κατάστασης αλλά υπάρχει και μια βασική διαφορά: τότε η Πορτογαλία ήταν το φαβορί και εμείς το ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Τώρα δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά διαφορετικά, πιο ισορροπημένα», δήλωσε σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα. Όσο για την πορεία της Εθνικής; «Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το θέλω πολύ. Όλοι είμαστε στο πλευρό της ομάδας και ελπίζω ότι αυτή η θετική ενέργεια θα δώσει ώθηση στην Εθνική», ήταν τα λόγια του.

    Ο «Ζαγόρ» εξήγησε ακόμα γιατί δεν βλέπει τους Ισπανούς ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου: «Έχει το καλύτερο ρόστερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα πάρει και το κύπελλο. Συγκαταλέγεται στα φαβορί αλλά για ‘μένα δεν είναι το απόλυτο».

    Πηγή: SportDay

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles