17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ζάκυνθος: Ταξίδι στο όνειρο στο στολίδι του Ιονίου

    Ζάντε, Φιόρο του Λεβάντε ή Άνθος της Ανατολής. Με όποιο όνομα κι αν είναι γνωστή, η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας με ονειρεμένες παραλίες και μοναδικές τοποθεσίες για να ανακαλύψετε.

    Με 123 χιλιόμετρα ακτογραμμής, τα όσα θα κάνετε και θα δείτε στη Ζάκυνθο θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Οι παραλίες του νησιού είναι πραγματικά μοναδικές: καθαρά και διαυγή νερά, με άμμο ή βότσαλα για κάθε γούστο. Στο δυτικό μέρος του νησιού θα βρείτε μικρές και ήσυχες παραλίες (βλ. Πόρτο Βρώμη, Πόρτο Λιμνιώνας) την ώρα που οι φαν της άμμου θα πρέπει να κινηθούν προς τον κόλπο του Λαγανά. Στο ανατολικό τμήμα της Ζακύνθου θα βρείτε ακόμα πιο απόμερες παραλίες (Αλυκές, Τσιλιβή, Τραγάκι) ενώ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το σήμα-κατατεθέν του νησιού, την παραλία του Ναυαγίου. Εκτός του μπάνιου και της ηλιοθεραπείας, θα απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο Κερί και θα πάρετε μια γεύση απ’ την κουλτούρα του νησιού στα μουσεία των Σολωμού-Κάλβου. Ουφ, τόσα πολλά πράγματα για να κάνει κανείς!

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Canon Ixus 1100HS

    Για τους fashion lovers ανάμεσά μας!


    Με εντυπωσιακό μεταλλικό σώμα και διάθεση σε τρία χρώματα (μαύρο, μπορντό και ασημί), η Ixus 1100HS κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Διαθέτει σύστημα HS και προσφέρει εύκολο χειρισμό μέσω της μεγάλης οθόνης αφής για εκπληκτικής ποιότητας εικόνες και HD βίντεο τη μέρα ή τη νύχτα. Από επιδόσεις δε, δεν τα πάει κι άσχημα: 12x οπτικό ζουμ και 12,1MP σας περιμένουν για να απαθανατίσετε τις προσωπικές σας στιγμές έτσι όπως δεν το κάνατε ποτέ!

    Intersys

     

    Hurley καπέλο Perma Only

    Στοπ στον ήλιο!


    Προστατευτείτε από τον καυτό ήλιο του Ιονίου με στυλ, δηλαδή καπελάκι Prima Only της Hurley. Χρωματικά εμπνευσμένο από αθλητικές ομάδες με μπλε και γαλάζιο για να είστε ασορτί με τις παραλίες της Ζακύνθου. Ενσωματώνει τεχνολογίες X-Fit Premacurve και Flexfit για τέλεια εφαρμογή ενώ έχει κοίλο γείσο και το λογότυπο One & Only κεντημένο τρισδιάστατα στο κέντρο!

    Melcore

     

    LTD Hummingbird Ebony

    Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι


    Θα φύγετε για τη Ζάκυνθο έτσι; Σκέτοι; Θα βασιστείτε στο mp3 player σας για τη βραδινή σας ψυχαγωγία στην αμμουδιά; Ε, όχι, αυτό δεν γίνεται! Κάντε τα κουμάντα σας λοιπόν και προμηθευτείτε την LTD Humminbird. Ακουστική κιθάρα με καπάκι από έλατο, ταστιέρα από παλίσσανδρο και μεταλλικά μέρη χρωμίου. Ό,τι πρέπει για να δώσετε το ρεσιτάλ του καλοκαιριού σε πλοία, παραλίες, σοκάκια, ταβέρνες και όπου αλλού τη βρίσκετε τέλος πάντων!

    Bon Studio

     

    Franklin & Marshall φρίσμπι

    Διασκεδάζοντας στην παραλία με στυλ


    Φτάνει πια με τις ρακέτες στην παραλία. Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε πια; Ώρα να παίξετε και κάνα άλλο παιχνίδι, φρίσμπι ας πούμε. Και όχι, δεν θα το κάνετε με όποιο φρίσμπι πέσει στα χέρια σας αλλά με αυτό της Franklin & Marshall.Σε λευκό χρώμα με το λογότυπο της εταιρείας, θα σας προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης. Γιατί και το παιχνίδι στην παραλία θέλει το στυλ του!

    Melcore


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles