17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Και όμως… η Zalman παραμένει ακόμη ζωντανή!

    Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί στην είδηση της χρεοκοπίας της γνωστής εταιρείας Zalman, η οποία κατέκλυσε το Internet. Ο ντόρος που προκλήθηκε ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερα μεγάλος, όμως οι υπεύθυνοι της ιστορικής εταιρείας κατασκευής cooling λύσεων και λοιπών PC hardware parts με επίσημη ανακοίνωση τους, τονίζουν ότι η Zalman είναι (και θα παραμείνει) ζωντανή! Zalman_1b

    Οι υπεύθυνοι της Zalman θέλησαν να ξεδιαλύνουν το τοπίο, δηλώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με την απάτη που έστησε η εταιρεία Moneual, στην οποία ανήκει η Zalman. Υπενθυμίζουμε ότι η Moneual κατηγορείται ότι κατάφερε να εξασφαλίσει δάνεια εκατομμυρίων δολαρίων δηλώνοντας ψεύτικα στοιχεία για τις οικονομικές της δυνατότητες στα συνεργαζόμενα τραπεζικά ιδρύματα. Μάλιστα, όπως τόνισαν οι ιθύνοντες της Zalman, το μεγαλύτερο θύμα ήταν η δική τους εταιρεία, χωρίς όμως ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει χρεοκοπήσει. Παρόλα αυτά, η Zalman αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό την εποπτεία της νοτιοκορεατικής δικαιοσύνης, καθώς ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της. Παράλληλα, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα στις οικονομικές υποχρεώσεις της Zalman, ενώ η υποστήριξη στους πελάτες της αναμένεται θα εξακολουθήσει να παρέχεται κανονικά.

    Zalman_2b

    Πάντως, στην ίδια ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι όντως τα κεντρικά της Zalman αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες από την δυσμενή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Μπορεί οι υπεύθυνοι της Zalman να εμφανίζονται καθησυχαστικοί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ας ελπίσουμε πως η ιστορική εταιρεία θα καταφέρει να αποφύγει το σκόπελο, τόσο για το καλό του καταναλωτικού κοινού όσο και των εργαζομένων της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles