22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ZEBRA Consultants: Ολοκλήρωσε τις εργασίες ανάπτυξης της νέας Εθνικής Πλατφόρμας Ανταλλαγής Πληροφοριών μεταξύ Κύπρου και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

    Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα από την ZEBRA Consultants οι εργασίες του Έργου ανάπτυξης νέας εθνικής πλατφόρμας για ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Κύπρου και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (CIXP). Το CIXP ενσωματώνει σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών (web services) που αναπτύχθηκαν από την ZEBRA Consultants, στο πλαίσιο των συμβατικών υποχρεώσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της χωράς μας, για ανταλλαγή και ανάκτηση πληροφοριών με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

    Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα που είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορεί να διαχειρίζεται με ασφάλεια, διάφορα έγγραφα και την παράδοσή τους. Πιο συγκεκριμένα, επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία λογαριασμών διαχειριστή, το κάλεσμα των web services, την ανάπτυξη λειτουργιών για αυτόματη προώθηση εγγράφων σε τελικούς παραλήπτες μέσω e-mail και την παροχή επιλογών για χειροκίνητο κάλεσμα των web services για άλλες πληροφορίες που μπορούν να αναπτυχθούν σε ευανάγνωστη και ασφαλή μορφή.

    Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης αυτοματοποιημένες διαδικασίες ελέγχου της ορθής λειτουργίας του συστήματος. Ο έλεγχος επιτρέπει επίσης τον εντοπισμό τυχόν δυσλειτουργιών των διεργασιών του συστήματος.

    Σημειώνεται ότι ZEBRA Consultants είναι μια κυπριακή καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, λύσεις υποδομής, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση συστημάτων ολοκλήρωσης και λύσεις cloud. Διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις, και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις διαθέσιμες λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ZEBRA υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο το www.zebrac.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles