17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ζει τα τελευταία τρία χρόνια σε ένα van και με τα χρήματα που γλυτώνει κάνει ταξίδια!

    Όλα είναι θέμα επιλογών, τελικά… Η L.J. είναι μία γυναίκα που θέλει πάνω απ’ όλα την ελευθερία της. Γι’ αυτό και τα τελευταία τρία χρόνια δε νοικιάζει κάποιο σπίτι, αλλά μένει σ’ ένα παλιό GMC Vandura van του 1977 που το αγόρασε για μόλις 500 δολάρια!

    van

    Αυτό που της προσφέρει είναι πάνω απ’ όλα οικονομία αφού τα λεφτά που γλυτώνει τα συγκεντρώνει για να ταξιδεύει! Πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και θέλει να ταξιδέψει επί έναν ολόκληρο χώρο και με το van, αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως στις Φιλιππίνες και στην Ινδονησία.

    Όταν έχεις ένα στόχο στη ζωή σου τίποτα δεν σε σταματάει από το να τον πετύχεις, κι ας μην έχεις κομοδίνο ή coffee table… Η L.J. έχει τα βασικά και της φτάνουν με το παραπάνω. Ένα κρεβάτι, ένα κάθισμα που γυρίζει, ένα ψυγειάκι, τα βιβία της και απέραντους δρόμους για να παρκάρει όπου θέλει και να mhn ψάχνει μία ώρα θέση γύρω από το σπίτι της. Όπως παραδέχεται τους πιο κρύους μήνες, κανένα δίμηνο δηλαδή, μένει σε διαμέρισμα αφού το van δεν έχει θέρμανση, αλλά και έτσι να είναι δεν την ζηλεύετε λίγο γι’ αυτά που ζει και βιώνει με αυτή την επιλογή της;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles