21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Zenfone 2 θα είναι το πιο πετυχημένο smartphone στην ιστορία της Asus;

    Το Zenfone 2 της Asus αναμφίβολα αποτέλεσε ένα smartphone που έκλεψε την παράσταση στο φετινό MWC, καθώς εκτός ότι κυκλοφορεί με 4GB RAM παράλληλα διατίθεται στην αγορά σε αρκετά προσιτή τιμή. Το Zenfone 2 είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές (Κίνα, Ταϊβάν και Γαλλία) και σύμφωνα με τους υπευθύνους της Asus, η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να ξεπεράσει τις 30 εκατομμύρια μονάδες!

    The-Asus-Zenfone-2

    Μάλιστα, η Asus υπολογίζει ότι μόνο στην αγορά της Κίνας θα πουλήσει κοντά στα 10 εκατομμύρια Zenfone 2 και αυτό το νούμερο είναι τεράστιο για τα δεδομένα μίας εταιρείας όπως η Asus, η οποία έχει συνδεθεί περισσότερο με προϊόντα που κατάγονται από τον παραδοσιακό χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εάν μάλιστα η Asus πετύχει τον αριθμό των 30 εκατομμυρίων συσκευών μόνο με το Zenfone 2, τότε δεν αποκλείεται να πλασαριστεί στο Top 10 των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως. Το πρώτο Zenfone είχε μία πραγματικά αξιόλογη πορεία για τα δεδομένα της Asus, καθώς αύξησε τις πωλήσεις της από τις 10.000 μονάδες το μήνα (στο πρώτο τρίμηνο του 2014) στις 1.5 εκατομμύρια μονάδες το μήνα. The-Asus-Zenfone-43

    Το Zenfone έρχεται σε διαφορετικές εκδόσεις και το πιο high-end μοντέλο είναι το ZE551ML, το οποίο διαθέτει έναν 64-bit quad-core Intel Atom επεξεργαστή, με οθόνη στις 5.5 ίντσες (1080p display), κύριο αισθητήρα κάμερας στα 13 MPixel και 4GB RAM. Εάν όλα πάνε όπως τα υπολογίζει η Asus, τότε το Zenfone 2 αναμένεται να αποτελέσει το πιο πετυχημένο εμπορικά smartphone στην ιστορία της Asus.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles