22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ZenWatch. Η ASUS θα παρουσιάσει το δικό της smartwatch!

    H ASUS είναι μία εταιρεία που μας έχει συνηθίσει περισσότερο σε πιο παραδοσιακά hardware προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ωστόσο, η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία ετοιμάζεται να εισέλθει δυναμικά και στην αγορά των smartwatches, καθώς αύριο (3/9) , θα διοργανώσει το δικό της event στο πλαίσιο της IFA 2014 για να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στην κατηγορία των έξυπνων ρολογιών, η οποία θα ονομάζεται ZenWatch.

    Asus-Zenwatch

    Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές το ZenWatch αναμένεται να στοιχίζει περίπου 199 δολάρια και θα στηρίζεται στο Android Wear. Εάν όντως τελικά οι παραπάνω πληροφορίες έχουν βάση, το ZenWatch θα τεθεί αντιμέτωπο με τα Pebble και LG G Watch, ενώ το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει πρώτα στην αμερικανική αγορά μέσα στον Οκτώβριο και στη συνέχεια να κάνει την εμφάνιση του και σε επιλεγμένες πιο μικρές αγορές. Όσον αφορά τις τεχνικές δυνατότητες του, πέραν ότι θα στηρίζεται στο Android Wear, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα διαθέτει περισσότερα voice controls από αυτά που έρχονται προεγκατεστημένα στο Android Wear. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό το ZenWatch να μπορεί να εκτελεί ορισμένες από τις λειτουργίες του αυτόνομα, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη smartphone.

    asus-zenwatch-promo-1

    Σε γενικές γραμμές, οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής για το ZenWatch είναι ελάχιστες και η ASUS το μόνο που έχει παρουσιάσει είναι απλώς το teaser trailer για το αυριανό event που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Εν αναμονή λοιπόν της αυριανής παρουσίασης, στην οποία το ZenWatch θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του…
    http://youtu.be/GvzkwpQbO50

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles