17.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Ζευγάρι ταχυδρόμησε κατά λάθος τη… γάτα του στην Amazon!

    Μια απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς μια γάτα «λαθρεπιβάτης» από τη Γιούτα ταξίδεψε μέσα σε μια κούτα μέχρι την Amazon, καταφέρνοντας μετά από αρκετές περιπέτειες να επανενωθεί με την οικογένεια της.
    Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια του συμπαθούς τετραπόδου, που ακούει στο όνομα Γκαλειάνα, θέλησε να επιστρέψει ένα δέμα που είχε παραγγείλει πίσω στην εταιρεία. Προφανώς, η γάτα, που συχνά έβρισκε «καταφύγιο» μέσα σε κούτες, πήδηξε μέσα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τα αφεντικά της και κατέληξε να… ταχυδρομηθεί εκατοντάδες μίλια μακριά μέχρι την Καλιφόρνια.

    Για καλή της τύχη, οι θερμοκρασίες της περιόδου -που δεν ήταν ούτε πολύ υψηλές ούτε πολύ χαμηλές – είχαν ως αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί η υγεία του κατοικιδίου, ενώ οι τρύπες που υπήρχαν στην κούτα μεταφοράς επέτρεψαν να αναπνέει χωρίς προβλήματα. Όταν εντέλει το πακέτο επέστρεψε στην εταιρεία, ένας υπάλληλος της Amazon έκπληκτος ανακάλυψε τη γάτα μέσα στη συσκευασία, η οποία, παρά την έλλειψη φαγητού και νερού, ήταν καλά στην υγεία της.

    Ωστόσο, ο ίδιος την μετέφερε στον κτηνίατρο, όπου από τη σάρωση του chip διαπιστώθηκε η προέλευσή της και, φυσικά, οι ιδιοκτήτες της. Όταν η Κάρι Κλαρκ, ιδιοκτήτρια της Γκαλειάνα, άκουσε τα νέα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, αφού η οικογένεια είχε πραγματοποιήσει ενδελεχή έρευνα για τον εντοπισμό του κατοικιδίου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, η Κλαρκ και ο σύζυγός της πέταξαν περισσότερα από 1.000 μίλια στην Καλιφόρνια για να ανακτήσουν το κατοικίδιό τους.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles