18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer σε τιμή προσφοράς!

    Η εποχή επιτάσσει τη χρήση αξεσουάρ για να απογειώσετε τις δυνατότητες των συσκευών σας, έτσι και τα smartphones, ίσως τα gadgets που χρησιμοποιείτε περισσότερο καθημερινά, είναι από τα προϊόντα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλές χρήσεις. Η φωτογραφική σας δεινότητα αλλά και οι κινηματογραφήσεις μέσω της λιλιπούυτειας συσκευής σας, μπορούν να απογειωθούν με τη βοήθεια ενός Gimbal, σαν την πρόταση που βλέπετε. Τέρμα οι κουνημένες λήψεις, ευκολία παντού και επαγγελματικό αποτέλεσμα που δε θα πιστεύετε.

    D4623JB-1-49df-Zaea

    Το Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer είναι μία οικονομική λύση που ποιοτικά σας προσφέρει περισσότερα από την αξία της και βρήκαμε στο tomtop.com. Διαθέτει απόδοση κινητήρα αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με άλλα μοντέλα Gimbal, ενώ μπορεί να σηκώσει συσκευή έως και 220 γραμμαρίων (smartphones 3.5’’ εώς  6’’) και να επιτρέψει πρόσθετο φακό.

    D4623JB-1-49df-UU0U

    Η συσκευή δε θα σας κουράσει καθόλου με τη μεταφορά της. Είναι 50 γραμμάρια ελαφρύτερη σε σχέση με το δημοφιλές OSMO Mobile, ελαφρύτερη ακόμη και από ένα κουτάκι Coca Cola 330 γραμμαρίων. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε σ’ αυτήν και τρίποδο ενώ αξιοσημείωτο ότι σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας ενώ τραβάτε video. Αντέχει και σε extreme θερμοκρασίες ενώ η ενσωματωμένη 26650 Li-ion battery επιτρέπει 12 ώρες συνεχούς χρήσης.

    D4623JB-1-49df-tHgr

    Δείτε περισσότερα για το πώς να αγοράσετε το Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer στο site της tomtop

    Αποκτήστε το με το Coupon Code YYMZHIYUN με έκπτωση $35 σε τελική τιμή $104

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles