15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ζήστε μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με τη νέα LG NanoCell TV

    Η LG παρουσιάζει τη νέα NanoCell τηλεόραση NANO916NA 86, 75,65 και 55 ιντσών, με Real 4K ανάλυση που προσφέρει μια ανεπανάληπτα ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Το πιο πρόσφατο μοντέλο της LG αποδίδει καθηλωτικές εικόνες με ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία NanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια, τα οποία απορροφούν το φως του περιβάλλοντος και μειώνουν την αντανάκλαση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την καθαρότητα του φάσματος RGB και βελτιώνοντας την αντίθεση.

    Η νέα τηλεόραση της LG με την ευρεία γωνία θέασης, διαθέτει το Nano Black που εξασφαλίζει υψηλό βαθμό καθαρότητας χρωμάτων και έτσι όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές. Παράλληλα, υποστηρίζει τα διεθνή πρότυπα CM και ενσωματώνει τον ισχυρό, έξυπνο επεξεργαστή α7 4K 3ης γενιάς που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου ενισχύοντας το σήμα από τις αντίστοιχες πηγές. Ακόμη, με την τεχνολογία Full Array Dimming που ενισχύει την αντίθεση και το επίπεδο του μαύρου ελέγχοντας ξεχωριστά τον οπίσθιο φωτισμό των LED, βελτιώνονται σημαντικά οι λεπτομέρειες.

    Επιπλέον, η NANO916NA δίνει την αίσθηση στους θεατές ότι βρίσκονται σε αίθουσα κινηματογράφου, καθώς διαθέτει το Dolby Vision IQ, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού και το Dolby Atmos που παρέχει την απόλυτη εμπειρία ήχου, για απεριόριστη ψυχαγωγία. Οι χρήστες, επίσης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε σκηνή ακριβώς όπως δημιουργήθηκε, αφού το FILMMAKER MODE™ με την υποστήριξη του επεξεργαστή ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης, για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης.

    Οι τηλεοράσεις NanoCell προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG και HDR 10 για την προβολή HDR. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν την κάθε προβολή σε ρεαλιστική HD ανάλυση, ενώ μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μια ευρεία γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app και στο Netflix.

    Στο νέο μοντέλο τηλεοράσεων της LG, οι χρήστες θα ανακαλύψουν και ιδιαίτερες δυνατότητες που αφορούν στο gaming. Η συγκεκριμένη τηλεόραση που έχει διακριθεί και με το CES 2020 Innovation award στην κατηγορία Gaming, φέρνει το πεδίο της μάχης μπροστά στα μάτια των παικτών, καθώς ενσωματώνει μοναδικές λειτουργίες, όπως τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, το πρότυπο HDMI 2.1 και το HGiG, χάρη στα οποία απολαμβάνουν έναν εικονικό κόσμο με βελτιωμένα γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, με τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), την αυτόματη χαμηλή καθυστέρηση (ALLM), τα πρότυπο HGiG και την υποστήριξη eARC και HDMI 2.1, παρατηρείται γρήγορη κίνηση, υψηλότερη ανάλυση, αλλά και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

    Όσον αφορά στα αθλητικά, συμπεριλαμβάνεται και η Motion λειτουργία που αποτυπώνει κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση των παικτών χωρίς θάμπωμα, ενώ το Sports Alert ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την πορεία των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας. Ακόμη, το έξυπνο σύστημα LG ThinQ AI επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν τον έλεγχο του  Home IoT ecosystem, δίνοντας απλές φωνητικές εντολές. Τέλος, με το μινιμαλιστικής σχεδίασης πλαίσιο Nano Bezel, μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς διακοπές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles