18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ζήστε σαν τον Bilbo Baggins σε αυτό το Αγγλικό αγροτόσπιτο!

    Αν είσαι φαν του Lord of the Rings και του Hobbit, θα ξετρελαθείς με αυτό εδώ! Κυρίως οι φαν της Αγγλίας, βέβαια, καθώς ένα εντελώς πολυτελές σπίτι σε στυλ Hobbit, που βρίσκεται στο Huddersfield, βγήκε στην αγορά. Χτισμένο το 1975 και περιλαμβάνοντας θερμαινόμενη πισίνα, πλαισιωμένη από έναν υπέροχο πετρόχτιστο χώρο αναψυχής, αυτή η κατοικία δεν είναι μόνο για όσους αγαπούν τα έργα του J.R.R. Tolkien, αλλά και για όσους εκτιμούν την επιπλέον άνεση στο σπίτι τους.

    σδφδ

    Εκτός από την πισίνα και την αίθουσα αναψυχής, αυτό το μοναδικό σπίτι έχει επίσης τέσσερα μπάνια, ένα ζεστό δωμάτιο με τζάκι που ονομάζεται «The Cave» και πολλή ακόμα από τη γοητεία του Shire απ’ όση μπορείς να φανταστείς. Οι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να εισέλθουν στο σπίτι μέσω μιας στρογγυλής πόρτας α λά Hobbit, η οποία οδηγεί στην συρόμενη ξύλινη πόρτα της κατοικίας. Πίσω από την πόρτα βρίσκεται ένας μεγάλος χώρος υποδοχής για το σπίτι των 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

    ξξ

    Ξέρω τι σκέφτεστε… Πόσο πρέπει να κοστίζει αυτό το σπίτι; Όποιος θέλει να το αποκτήσει θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 918.400 δολαρίων. Για να γλυκάνουμε την τιμή, το σπίτι περιλαμβάνει μια αίθουσα μουσικής, μια μεγάλη, μοντέρνα κουζίνα, ενώ τριγύρω του έχει στρωμένο γκαζόν.

    εφδφ

    Επιπλέον, κάποιοι χώροι του σπιτιού έχουν χτιστεί μέσα στο έδαφος, επιτρέποντας του να προσφέρει συνεχή δροσερή θερμοκρασία στο εσωτερικό. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, και το γεγονός ότι είναι το μοναδικό σπίτι του είδους του, η τιμή φαίνεται σχετικά λογική.

    ασφγγ

    Σχεδιασμένο από τον Arthur Quarmby, πρόεδρο του Βρετανικού Συλλόγου Στέγασης, το σπίτι ανήκε στην οικογένεια Quarmby εδώ και 41 χρόνια. Επιθυμία του Quarmby και της οικογένειας του είναι να δοθεί το σπίτι σε έναν άλλον φαν του LOTR και να αποτελέσει πηγή έμπνευσής για τη δημιουργία κι άλλων θεματικών κατοικιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles