22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Zoe App της HTC έρχεται στο… iPhone!

    Μαζί με τις παρουσιάσεις του νέου HTC Desire Eye για τους λάτρεις των… selfies, αλλά και της ξεχωριστής RE Camera, η ταϊβανέζικη εταιρεία ανακοίνωσε χθες τη διάθεση της Zoe app της, πέρα από Android συσκευές, και για iPhone!

    HTC Zoe App

    Πρόκειται για το πρώτο app της HTC που διατίθεται για την πλατφόρμα της Apple. To Zoe App επικεντρώνεται στον τομέα του imaging, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε “highlights” από εικόνες ή videos που τραβάτε με τη συσκευή σας και να τα μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Έκανε πρεμιέρα για Android συσκευές το περασμένο καλοκαίρι σε beta version και τώρα επεκτείνεται και στο iOS. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Zoe 1.0 app δωρεάν από το Google Play Store για Android συσκευές, ενώ πολύ σύντομα θα βρίσκεται και στο iTunes Store.

    Είδαμε, βέβαια, στο χθεσινό event πως το… άνοιγμα της HTC σε πολλαπλές πλατφόρμες ήταν γενικότερο, καθώς και η νέα RE camera, όπως ανακοινώθηκε θα συνεργάζεται και με συσκευές iOS. Η εταιρεία αναφέρει πως θα διαθέσει περισσότερες εφαρμογές της για iPhone στο μέλλον, χωρίς να δίνει γι’ αυτό περισσότερες λεπτομέρειες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles