14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ζωντανά στην Cytavision το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που γίνεται στην Κύπρο

    Agia Napa Soccer cytavision

    Από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που γίνεται στην Κύπρο το Ayia Napa Youth Soccer Festival 2016”. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή η Cytavision, που θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τους έξι τελικούς αγώνες σε παράλληλη σύνδεση, καθώς και την τελετή λήξης στις 27 Απριλίου. Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από τις τρεις το απόγευμα στο κανάλι Cytavision Sports 5.

    Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κος Ανδρέας Μαραγκός μιλώντας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής  διάσκεψης  που έγινε πρόσφατα στην Λευκωσία, ανέφερε ότι, «με τη συμμετοχή τους στις ακαδημίες, τα παιδιά δεν αποκτούν μόνο τεχνικές δεξιότητες, αλλά, κυρίως, αναπτύσσουν χαρακτήρα, μέσα από την ομαδικότητα, το κτίσιμο σχέσεων και τον υγιή ανταγωνισμό. Με αυτά τα δεδομένα, η Cyta δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει το συγκεκριμένο τουρνουά, που αγκαλιάζει όλες τις ακαδημίες της Κύπρου».

    Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Cytavision κος Λευτέρης Χρίστου, είπε ότι «μέσα από τη μετάδοση των τελικών αγώνων και της τελετής λήξης του τουρνουά, η Cytavision θα δώσει την ευκαιρία, αφ’ ενός στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και αφ’ ετέρου στους φίλαθλους συνδρομητές της Cytavision να διαπιστώσουν ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles