19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon 7 Hands-On @MWC 2017 “Elegant και δυναμικό!”

    Η ZTE με την  σειρά Axon επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην κατηγορία των premium smartphones, με το Axon 7 να αποτελεί μία πρόταση που συνδυάζει την elegant εμφάνιση με τις δυναμικές επιδόσεις! Ο μεταλλικός σχεδιασμός του Axon 7 σίγουρα τραβάει το μάτι, καθώς το σχεδιαστικό team της κινεζικής εταιρείας είναι εμφανές ότι έχει δώσει πραγματικό τον καλύτερο του εαυτό ώστε να δημιουργήσει μία συσκευή που ξεχωρίζει.

    ZTE Axon 7 (3)

    Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των επιδόσεων, καθώς στην καρδιά του βρίσκεται ένα Snapdragon 820 chipset, το οποίο συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM, ενώ το AMOLED display των 5.5 ιντσών σίγουρα δεν κάνει συμβιβασμούς. Επιπλέον, το τολμηρό smartphone έρχεται με 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, main camera sensor στα 20MP και πανίσχυρη selfie μπροστινή κάμερα στα 8MP, ενώ αξίζει να τονίσουμε τα πανίσχυρα dual speakers της συσκευής που χαρίζουν εκπληκτικής ποιότητας ήχο, μεταδίδοντας επιπλέον ένα εκπληκτικό Dolby Atmos surround effect. Το ZTE Axon 7 κυκλοφορεί ήδη στην αγορά με τιμή στα 400 ευρώ περίπου, η οποία είναι σίγουρα άκρως ικανοποιητική με γνώμονα τις δυνατότητες του.

    ZTE Axon 7 (2)

    Δείτε το hands-on που πραγματοποίησε o Δημήτρης Σκιάννης στο MWC της  Βαρκελώνης στο video που ακολουθεί…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles