21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon M: Το καινοτόμο αναδιπλούμενο smartphone με τις 2 οθόνες έρχεται στις 17 Οκτωβρίου

    Σας έχουμε ήδη μεταδώσει κάποιες πληροφορίες για το καινοτόμο αναδιπλούμενο smartphone με τις 2 οθόνες της ZTE. Η κινεζική εταιρεία φαίνεται ότι θα “προλάβει” όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές, καθώς τώρα η συσκευή “πέρασε” από την FCC των ΗΠΑ. και γνωρίζουμε μερικά ακόμη πράγματα γι’αυτήν.

    ZTE Axon M

    Το ZTE Axon M θα έχει δύο οθόνες και θα μπορεί να “διπλώνει”, ώστε να έχει τη μια στο εμπρός μέρος και την άλλη στο πίσω, όταν ο χρήστης το θέλει. Και οι δύο θα έχουν ανάλυση fullHD ενώ η “συνδυαστική” διαγώνιός τους, όταν είναι “ξεδιπλωμένο”, θα αγγίζει τις 6,8” με ανάλυση 2.160×1.920 pixels! Απ’ότι φαίνεται, βρέθηκε ο τρόπος από τους κατασκευαστές να μεγαλώσουν τις οθόνες των smartphones, χωρίς να τα κάνουν δύσχρηστα.

    Η συσκευή, “ξεδιπλωμένη”, θα έχει διαστάσεις 140x150mm, ενώ διπλωμένη θα είναι στα… 70x150mm, ίσως και μικρότερη. Το model number της είναι Z999 και θα τρέχει Android 7.1.2 Nougat με Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB χώρου αποθήκευσης, μια κάμερα των 20MP και μπαταρία των 3.120mAh. Η τιμή της αναμένεται να ξεκινά από τα $650, στις Η.Π.Α. φυσικά, άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα φθάσει στην Ευρώπη. Επίσης, μένει να δούμε αν ο “σύνδεσμος” ανάμεσα στα δύο panels θα είναι και αυτός τμήμα της οθόνης, ή απλώς ένα υλικό που τα συνδέει. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για “πειραματικό” μοντέλο και μόνο κάποιος early adopter και λάτρης της καινοτομίας θα το αποκτούσε, καθώς ουσιαστικά θα αποτελέσει το πρώτο σκαλί για αυτό το είδος συσκευών.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles