19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon Multy. Ένα dual-screen smartphone με οθόνη 6,8 ιντσών!

    Τα επόμενα χρόνια περιμένουμε foldable οθόνες στην αγορά των smartphones, όπως το υποσχόμενο “Project Valley” της Samsung. Φαίνεται όμως ότι, προς το παρόν, θα δούμε μία “σχετική” πρόταση από τις AT&T και ZTE, ένα dual-screen smartphone που θα ονομάζεται, σύμφωνα με τις πηγές του Evan Blass του Venture Beat, Axon Multy. Είναι μία συσκευή που, όσοι γνωρίζουν, αναφέρουν ότι μοιάζει με το Kyocera Echo, μία αρκετά παλιά πρόταση που απεικονίζεται στην ακόλουθη φωτό.

    pictures-kyocera-echo-from-sprint

    Πρόκειται λοιπόν για ένα οριζόντιο clamshell, που ξεδιπλώνει στον κάθετο άξονά του. Στην compact μορφή του διαθέτει ξεχωριστές 1920 x 1080 pixels displays στην εμπρόσθια και την οπίσθια επιφάνειά του. Όταν τις ξεδιπλώνετε, οι οθόνες γίνονται μία, διαθέτοντας ένα hinge ανάμεσα τους και συνολική διαγώνιο 6,8 ιντσών. Η συσκευή λέγεται ότι θα είναι σχετικά λεπτή, με πάχος κάτω των 10 χιλιοστών ακόμη και στην κλειστή μορφή της.

    zte-axon-multy

    Το ZTE Axon Multy λέγεται ότι θα ενσωματώνει Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB storage και μπαταρία 3.120mAh. Η κάμερά του θα είναι ανάλυσης 20MPβ ενώ θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου με κόστος 650 δολάρια αποκλειστικά από την AT&T στις ΗΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles