16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Blade A7s 2020: Για όσους ψάχνουν μία δυνατή πρόταση για χαμηλά budgets

    Δε χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσετε το επόμενό σας smartphone. Υπάρχουν στην αγορά συσκευές που μπορούν να σας προσφέρουν χορταστική εμπειρία θέασης, ατελείωτες δυνατότητες επικοινωνίας αλλά και ψυχαγωγίας, καθώς και άπειρες εφαρμογές, σε προσιτό κόστος που μπορείτε να καλύψετε ακόμη και σε εποχές δυσκολιών. Το ZTE Blade A7s 2020 αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή χαμηλού budget, καθώς θα σας κοστίσει μόλις 109 ευρώ, ενώ διαθέτει κομψή, ελαφριά εμφάνιση και χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε.

    Έρχεται με μία μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών με notch σταγόνα και ανάλυση 1560×720 pixels, κατάλληλη για να παρακολουθήσετε video, να παίξετε παιχνίδια ή να πλοηγηθείτε στο Internet με υψηλή ακρίβεια. Ενσωματώνει ακόμη έναν ισχυρό επεξεργαστή οκτώ πυρήνων χρονισμένο στα 1.6GHz, 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω καρτών microSD χωρητικότητας έως 512GB.

    Το ZTE Blade A7s 2020 διαθέτει ακόμη triple-camera setup, για λήψεις που θα ικανοποιήσουν τις καθημερινές σας απαιτήσεις. Το setup περιλαμβάνει κύρια κάμερα 16MP, κάμερα 8MP με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών ιδανική για πανοραμικές λήψεις τοπίων αλλά και ομαδικές φωτογραφίες, καθώς και κάμερα 2MP για βάθος. Έρχεται ακόμη με camera 8MP για τις selfies σας, με δυνατότητα αυτόματου retouching.

    Επιπλέον, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος εξασφαλίζει ασφάλεια και πρακτικότητα, όπως, επίσης, και ταχύτητα και ακρίβεια στο ξεκλείδωμα της συσκευής σας. Υπάρχει όμως και δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω selfie, χάρη στην υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου.

    Η μπαταρία του ZTE Blade A7s 2020 έχει χωρητικότητα 4.000mAh και, σε συνδυασμό με την τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, εξασφαλίζει ότι το smartphone σας δε θα μείνει από ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσο για το λειτουργικό της συσκευής είναι το Android 10, με όλες τις προηγμένες εφαρμογές που φέρνει στην αγορά. Διαθέτει ακόμη υποστήριξη διπλής nano-SIM, Bluetooth 4.2, USB Type-C και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

    Μπορείτε να αποκτήσετε το ZTE Blade A7s 2020 από το site της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles