21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Blade V2020 SMART: Προσιτό και ισχυρό με τετραπλή κάμερα και μπαταρία 5.000mAh

    Ένα smartphone με γιγαντιαία οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή, quad-camera και μεγάλη αυτονομία. Κι όμως το ZTE Blade V2020 SMART εντάσσεται στην κατηγορία των super προσιτών λύσεων της αγοράς, καθώς θα σας κοστίσει μόλις 159 ευρώ.

    Είναι μία πρόταση με κομψή εμφάνιση, που μάλιστα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χρωματικές επιλογές: μπλε και γκρι. Με οθόνη που η διαγώνιός της φτάνει τις 6,82 ίντσες και η ανάλυσή της είναι HD+ (1640×720 pixels) με αναλογία 20.5:9 θα απογειώσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Παρά την τεράστια οθόνη, το ZTE Blade V2020 SMART είναι μία πρόταση που μπορείτε να χειριστείτε με το ένα χέρι πανεύκολα, κάτι στο οποίο συντελεί και η τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής. Ό,τι και αν θέλετε να κάνετε, από το να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, να παίξετε ένα game ή να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσω βιντεοκλήσης, η συσκευή θα φροντίσει για μία κορυφαία εμπειρία θέασης.

    Στον τομέα της κάμερας συναντάμε τετραπλό setup το οποίο περιλαμβάνει κύρια κάμερα 16MP, κάμερα 8MP με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών ιδανική για πανοραμικές λήψεις τοπίων αλλά και ομαδικές φωτογραφίες, κάμερα 2MP depth για εφέ bokeh και 2MP Macro για τις κοντινές σας λήψεις. Όσον αφορά τώρα τις selfies σας, διαθέσιμη είναι κάμερα 8MP με υποστήριξη ΑΙ Beauty, HDR και αναγνώριση προσώπου.

    Το ZTE Blade V2020 Smart διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz, 4GB RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης επεκτάσιμης μέσω microSD κάρτας έως τα 512GB. Διαθέτει ακόμη πανίσχυρη μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh για ενέργεια χωρίς όρια, ενώ υποστηρίζεται και η δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε και άλλες συσκευές από το smartphone σας. Λειτουργικό του είναι το Android 10 προσφέροντας ομαλή λειτουργία και όλες τις πρόσφατες εφαρμογές που χρειάζεστε.

    Μπορείτε να αποκτήσετε το άκρως οικονομικό ZTE Blade V2020 Smart αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles