24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ZTE Blade V7 ελληνικό hands-on video: Γοητεία και ποιότητα! (ΜWC 2016)

    H ΖΤΕ για μία ακόμη χρονιά έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της σε ένα Μobile World Congress, παρουσιάζοντας τα Blade V7 και Blade V7 Lite, δύο συσκευές που κρίνοντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους φαίνονται ότι διακρίνονται για την γοητεία που εκπέμπουν και για την ξεχωριστή τους ποιότητα.

    ZTE Blade V7 (1)

    Στο πλαίσιο του MWC 2016 μας δόθηκε η ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας το Blade V7 και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, το Blade V7 αμέσως τραβάει το μάτι, καθώς η μεταλλική κατασκευή σε συνδυασμό με τον ultra-slim σχεδιασμό του, το καθιστούν ελκυστικό στην εμφάνιση.

    ZTE Blade V7 (3)

    Παράλληλα, η νέα mid-range πρόταση της ZTE εννοείται πως δεν απογοητεύει στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς προσφέρει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, η οποία «προστατεύεται» από 2.5D glass. Επιπλέον, στα ενδότερα βρίσκεται το MediaTek MT 6753 chipset με οκταπύρηνη CPU (χρονισμένη στα 1.5GHz) μαζί με Mali-T720 GPU και 2GB μνήμης RAM. Επιπλέον, το Blade V7 έρχεται με main camera στα 13MP και selfie cam στα 5MP, ενώ υποστηρίζει 4G LTE και διαθέτει μπαταρία με 2.500mAh.

    ZTE Blade V7 (4)

    Δείτε το αποκλειστικό hands-on video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ZTE Blade V7…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles