16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το οικονομικότερο 4G smartphone ZTE Blade Vec αποκλειστικά από την COSMOTE

    [Δ.Τ.] Το νέο ZTE Blade Vec, το οικονομικότερο 4G Smartphone με οθόνη 5’’, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE, μόνο με 159€.

    ZTE Blade Vec 4G

    Με κομψό σχεδιασμό και πάχος λιγότερο από 8mm, το νέο ZTE BLADE VEC διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών HD, κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας, ενώ προσφέρει πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει το σερφάρισμα στο internet αλλά και τα αγαπημένα του video και φωτογραφίες. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, που διαθέτει αποκλειστικά η COSMOTE, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

    Το ZTE Blade Vec είναι μια ακόμα εξαιρετική προσθήκη στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει η COSMOTE στην ελληνική αγορά. Ο ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής των 1.2GHz και η υποστήριξη του 4G δικτύου της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία χρήσης του mobile internet. Έτσι μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα υπερδιπλάσια από άλλα δίκτυα, και ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται.

    Το ZTE Blade Vec διατίθεται στα 159€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles