13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΖΤΕ MU5001: Το απόλυτο 5G mobile WiFi router!

    Στη σημερινή digital εποχή ένα δυνατό router αποτελεί το Α και το Ω σε ένα σπίτι, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ανάγκες σε μεταφορά και διαχείριση data. Η ZTE μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών, μας προτείνει το ZTE MU5001, ένα φορητό router σε pocket διαστάσεις, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει σε όλους τους δυναμικούς χρήστες τη δύναμη που χρειάζονται στην απαιτητική καθημερινότητά τους!

    To MU5001 δεν ξεχωρίζει μόνο για τις λιλιπούτειες διαστάσεις του (133x73x18.5mm), καθώς μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί με χαρακτηριστική ευκολία κυριολεκτικά… παντού, αλλά και από το γεγονός ότι υποστηρίζει 5G LTE. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε άνετα να προσθέσετε μια κάρτα SIM με data και έτσι να έχετε δεδομένα On-the-go 24/7! To τελευταίας τεχνολογίας router της ZTE ενσωματώνει stateofthe art τεχνολογία, καθώς έχοντας στο εσωτερικό του το πανίσχυρο chipset Qualcomm SDX55 υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 6 και δύναται να προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες που αγγίζουν τα 1775MBps! Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ZTE MU5001 μπορούν να συνδεθούν έως 32 συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μπόλικο bandwidth για… όλους!

    Για παράδειγμα, με την smart διαχείριση που προσφέρει το MU5001 μπορείτε να εργαστείτε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή να ψυχαγωγηθείτε παίζοντας τα αγαπημένα σας video games και παρακολουθώντας streaming videos σε 4Κ ανάλυση… Και όλα αυτά ταυτόχρονα, χωρίς να παρουσιάζεται το παραμικρό lag! Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς μέσω της touch screen των 2.4 ιντσών μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του router αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας προσφέρει το εξαιρετικά εύχρηστο User Interface. Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με τα διαθέσιμα ports που προσφέρει, η πρόταση της ZTE έρχεται με 1 x USB 3.1 type C (Gen 2.), 1 x RJ45, 2 x Antenna ports. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και στην μοναδική αυτονομία που χαρίζει, καθώς έρχεται με μπαταρία στα 4500mAh και επιπλέον υποστηρίζει quick charge έτσι ώστε να μην… ξεμείνετε ποτέ!

    Αξιοπιστία, εντυπωσιακά features, μοναδική ευελιξία και features που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο premium users, το ZTE MU5001 είναι «must-have» για εκείνους που αναζητούν μια ξεχωριστή “on-the-go” εμπειρία με αστραπιαίο Internet ελεύθερα και χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό!

    Tech Specs  

    Network NSA & SA 5G NR+LTE / 4G LTE
    MIMO 5G+LTE
    Bandwidth 100ΜHz
    Chipset Qualcomm SDX55
    Modulation sub6G DL256QAM
    Peak Data Rate 3.8Gbps (Sub6G)

     

    WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 2*2 MIMO, AX1800, dual band, 32 users
    Διαστάσεις 133x73x18.5mm
    Ports 1xUSB 3.1 type C (Gen2), 1xRJ45, 2xAntenna Ports
    Display Touch screen 2.4 ιντσών (320×240 pixels)
    Μπαταρία 4500mAh (quick charge)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles