19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    ZTE MWC 2024: Παγκόσμια επέκταση για τα Nubia smartphones

    Αρκετές είναι οι εταιρείες τεχνολογίας που χρησιμοποιούν το MWC κάθε χρόνο, για να προχωρήσουν σε σημαντικές ανακοινώσεις. Έτσι και φέτος, η ZTE Corporation, ένας παγκόσμιος πάροχος λύσεων πληροφορικής και επικοινωνίας, ανακοίνωσε την παγκόσμια επέκταση του brand nubia.

    Τα smartphones nubia είναι γνωστά για τις επαγγελματικές φωτογραφικές δυνατότητες, κάτι που είδαμε και στη φετινή έκθεση. Για να καλύψει τις ποικίλες απαιτήσεις των καταναλωτών για smartphones, η nubia ξεκίνησε την παρουσίαση μιας ευρείας γκάμας νέων προϊόντων κατά τη διάρκεια του MWC 2024.

    Σε αυτά περιλαμβάνονται το πρώτο flip smartphone της ZTE, το nubia Flip 5G, η σειρά nubia Focus 5G, σχεδιασμένη για να προσφέρει στους χρήστες επαγγελματική εμπειρία φωτογραφίας, το nubia Music, που προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία μουσικής και το nubia Neo 2 5G, με αναβαθμισμένη εμπειρία gaming για όλους. Αυτά τα προϊόντα θα διανεμηθούν σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, για να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες και προσδοκίες των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles